Aranıza ankaradan katılıyorum.Hali hazırda hyundai marka bir aracım yok fakat bu ay içinde hyundai accent blue almayı planlıyorum,şimdiden burada yerimi rezerve edeyim istedim.
Hoş geldin arkadaş. Tavsiyem dizel otomatik alman yönündedir. Güzel keyifli bir arabadır, 2.el alacaksan 2012 ve 2013 model otomatiklerin 4 ileri vites olması seni sakın aldatmasın inanılmaz bir araçtır ancak frenleri biraz zayıf kalıyor. Frenlerin bakımlarını sakın aksatma olacaktır sana tavsiyem.
Hoşbulduk,benimde düşüncem o yönde aracı eşimle ortak kullanacağım için otomatik vites bakıyorum.Bu zamana kadar şirket otosu kullandık hep kendimize ait ilk aracımız olacak,teknik konularada pek hakim değilim değerli tavsiyelerinizi bekliyorum
Kesinlikle güzel bir tercih. Araç çok seri. Karadenizli olduğum için, genellikle yaylalara gidiyorum, 2015 i20, reno clio 1.2 turbo (2015 125 bg), jetta 2009, polo 2016 bluemotion, 2013 fluence gibi araçlarla çok fazla çıktım. Bozuk zemin, hava koşulları, dik yamaçlar ve ani virajlarda çok agresif kullanmama rağmen en çok tat aldığım araç accent blue oldu, hatta rent a car aracı olduğu için biraz acımasızlık edip el freni çektim bazı bazı şuan inanın bu araçlar içerisinde tek hedefim accent blue almak ancak dediğim gibi fren konusunda başarılı denilemez. 200 yaptıktan sonra daha fazla gitmiyor, yazılımsal birşey ancak çoğu yerde araba full dolu iken ibreyi her zaman sonlara getirdi. düşük km dizel otomatik bir araç işinizi fazlasıyla görecektir. Çok fena gaza getiriyor. Otomatik olduğu için taksi çıkmasına denk gelme şansınız olmaz ancak muhakkak tramer sorgulaması yapın filo ve rent a car'lar da çok fazla kullanıyor bu aracı. Ayrıca araçta edindiğim gözlemler ses sistemine kesinlikle ihtiyaç duymayacaksınız çok kaliteli bir ses sistemi var. Yakıt konusunda araç kullanıma hizmet ediyor çok hızlı gittiğiniz taktirde yakıt artıyor ancak 15000 devirlerde yakıtı da çok tatminkardır. Hyundai araçları bana göre reno gruplarından daaha az yakıyor. Sakin kullanmanız mümkün olmuyor yalnızca ) bildiğim kadarı ile 100 bg 2012 1.6 crdi'ler 2015'lerde 128 hp diye biliyorum. Ayrıca uzun yolda araç gerçekten çok rahat ve konforlu. bagaj hacmi gayet yeterli köye gittiğmiz için fındık çuvalları ile doldurduk genellikle. Ayrıca kız arkadaşımda çoğu kez kullandı ve şunu söyleyebilirim eşiniz için de çok ideal bir araç olacaktır. Görüş açıları çok başarılı hatcback ve sedan arası bir kasası olması sebebi ile sedan genişliği ve hatchback rahatlığı sunmakta. Bakım vb işlemler için akbak hyundai'yi kullanabilirsiniz şahsen akbak'dan farklı bir servise gitmedim ihtiyaç duymadım. Şimdiden hayırlı olsun diyelim Teknik verilere çok hakim değilim ben de ancak şunu diyebilirim aralıksız kız arkadaşımla dönüşümlü 3000 km kadar yol yaptık, araç tam dolu yüklü bir şekilde arabanın rolanti sesi dahi değişmedi ve genellikle ormanlık dağlık taşlık yolları kullandık. Çoğu usta motor bloğuna zarar verirsiniz demesine rağmen.
Araç almaya karar verdiğim günden beri aklımda accent blue vardı.Hanımı kandırmak biraz zamanımı aldı onun gönlü i10 veya i20 den yanaydı.İnternetteki ilanların bir çoğunu inceledik ama pek içimize sinen bir araç olmadı.Bir arkadaş var yakın zamanda yurtdışına gidicek 2015 24 binde dizel blue su var ikna etmeye çalışıyoruz satması yönünde.Akbak plaza komşum olur evimin karşısı bu arada.Bu tarafa yolunuz düşerse beklerim çaya
Çok teşekkür ederim. 24 binde ilk sahibinden gönül rahatlığıyla alın derim, fiyatına 3 aşağı 5 yukarı demeyin direk alın eğer ikilemleriniz var ise, çünkü sanayii veya serviste o arada ki fiyat farkını fazlası ile ödüyorsunuz -Tecrübeyle sabit- Çok teşekkür ederim. tekrardan. Umarım aracı alırsınız gerçekten çok güzel bir his. Emin olun eşiniz de iyi ki almışız diyecek.