Tüm forum üyelerine merhabalar, Yaklaşık 1 yıldır 2004 starex sahibiyim.Foruma yeni katıldım. Şans eseri katıldığım gün aracım arızalandı. Birçok ustaya gittim sonraki günler ve buraya konu açmaya karar verdim.Her usta farklı bir şey söyledi.Çoğu motor inecek üfleme var vs. dedi durdu. Kimse teşhis koyamadı. Buraya yazdım ve birçok tecrübe sahibi büyüğüm arkadaşım olabilecek sorunları sıraladılar. Tek tek her arıza için belirtileri takip ettim. Tekrar paylaştım bu forumda ve herkes arıza için hemen hemen aynı teşhisi koydu. Ben bu forumdaki tecrübelere güvenerek ve büyük bir risk alarak motoru söktürdüm. Çok ayrıntısı var işin tabi ama özetle hiçbir ustanın çözemediği sorunu benim gibi hyundai kullanıcıları çözdü. Sorun tüm forumdaşların ortak fikri olan silindir kapağının çatlamasından kaynaklandığı ortaya çıktı. Ne gariptirki tüm ustalar HATTA YETKİLİ SERVİS motor inecek yeniden yapılacak dedi. 7.000 TL'den aşağı fiyat alamadım. Kısacası sorunumu bu forumdaşların sayesinde 1600 TL'ye çözdüm. Belki burayı keşfetmeseydim yok yere 7.000 tl zarara girecektim. Artık aracımla ilgili her şeyi önce buraya danışacağım.Sonra ustaya gideceğim. Tekrar merhaba diyorum ve sonrasında çok çok çok teşekkür ediyorum tüm kullanıcılara.iyiki varsınız
Hyundaicluptr'de gerçekten kendini aşmış özel Hyundai servisliği yapsa iyi paralar kazanacak ve işçiliği mükemmel abilerimiz kardeşlerimiz var Rabbim beterinden korusun geçmiş olsun kazasız belasız iyi sürüşler
İyi günlerde kullanın aracınızı. kapak çatlattığınıza göre hararet yaptı sanırım araç nedeni sebebi belli mi neden çatlamış kapak.
Radyatörün ciddi şekilde su eksiltmesinden dolayı motor hararet yapmış. Göstergeler normaldi ancak müşürün konumu sebebi ile farkına varamadık.Değişti ancak daha sık kontrol etmem lazım artık. Teşekkür ediyorum.