Herkese merhaba.Geçen hafta Mercedes'imi satıp 2009 model 1.6 era select aracımla Hyundai ailesine dahil oldum.Ankarada yaşıyorum memleketim Trabzon 9yıldır özel rehabilitasyon mekezinde özel eğitim öğretmeni olarak çalışmaktayım.Ayrıca herkesin kandilini tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.İsmim Orkun yaş yolun yarısına az kaldı.
hoşgeldiniz. hangi model mercedesi satıp hundaiye geçtiniz.bende bazen hyundai satıp mercedes e200 fln mı alsam diyorum ama yakıt tan dolayı vazgeçiyorum.sizin düşünceleriniz ne mercedes kullanmış biri olarak ?
97w 202 c 200 kompressor sattım.Daha öncede 96w210 sahibiydik.Mercedes gerçekten çok güzel ve konforlu araçlar yapıyor.Fakat son aracım beni bakım ve arıza anlamında butçe olarak zorladı.Mercedeslerin işletim maliyetleri bana göre yüksek.Son aracım tamda en çok ihtiyacım olduğu zaman şanzıman arızası verince ani bir kararla sattım .Bakımı kolay işetim maliyeti beni uzmeyecek bir araç istedim era aldım.yakıt konusu benim aracım kompressor 192 ps lik olan modeldi otomatikti şehir içi 15 litre uzun yoldada 10 litre gaz yakmaktaydı.
Bende ilk izlenim olarak sevdim anıl .en azından yakıt ve bakım anlamında beni uzmeyecek gibi duruyor.