Arkadaşlar era'mın direksiyon simidi aracım düz giderken sanki hafif sola doğru dönük duruyor servise gösterdim normal dediler birde aracım yüksek hızlarda direksiyonda titreme yapıyor biraz da sola çekiyor gibi kafama takıldı rot balans ayarı yaptırayım diyorum sizce servismi (Serviste 60 lira dediler) dahaözenerek yapar yoksa dışarıda bir yer mi dahaözenerek yapar servise yaptırmak istemiyorum hem biraz pahalı hemde içeriye almıyorlar gıcık oluyorum Ankarada nereye yaptırmamı tavsiye edersiniz birde servisteki usta ,eğikliği direksiyon milinden düzelttiklerini söyledi rot ayarıyla düzelmiyormu acaba teşekkürler
Şaşmaz sanayi sitesinde 1.cad. 1.sk.ta GÖKTAŞ oto var. orada sanayinin en iyi ustası olan Mehmet Ustaya (Motorcu)sor o seni en iyiye yönlendirir. Emin ol verecğin parayı helal edeceğin adamlar bunlar.
hocam merhabalar çok güzel bir konuya değinmişsiniz hem servise gidiyoruz hemd e arabamızın başında duramıyoruz bu benim yapıma kimyama ok ama çok ters geliyor ya saçma sapan şey birde çok pahalı yaa servisler ben 4 lastiğimi yaptırdım balans ayarı ve lastiklere nitrojen gazı bastılar ve toplam 20 tl tuttu ama süper aracımla yolda denedim 180km hızı gördüğüm halde direksiyonda tık yoktu amabalans ayarından önce 110km yi geçince titreme yapardı direksiyon yani tavsiye ederim balans süper oluyorrrrr.....
Selamlar Ankara Konya yolunda (Konya yönüne giderken Hacıbaba'yı geçtikten sonrasolda) Erdem Kardeşler var. Son derece profesyonel ve işlerinde usta kişiler. Jant düzeltmesi, rot ve balans tek işleri. Sanırım rot için 20 TL balans için tek tekerlek 10 TL alıyorlar. Benher arabam için hep oraya gittim. Cumartesi erken giderseniz (9 dan önce) sırada beklemezsiniz. Saygılarımla
Forum üyelerinden m.soysal bey bu işi yapıyordu burada konusu var. https://www.hyundaiclubtr.com/34791...tik-forum-uyelerimize-iscilik-kampanyasi.html