Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ankarada önerebileceğiniz ATİKER bayi varmı?

'LPG Sistemleri' forumunda ankarali179 tarafından 12 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar iyi günler.Admire 1.6 aracıma ATİKER sıralı lpg dönüşümü yaptırmak istiyorum.Daha önceden tecrübe etmiş önerebileceğiniz güvenilir ATİKER servisi varmı.Yardımlarınızı bekliyorum yarın yada cumartesi günü dönüşümü yaptırmayı düşünüyorum.
    Şimdiden Teşekkürler.

2. göksel64

göksel64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    GÖKSEL KAHRAMAN
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Merhaba Alper soruna tam cevap veremiycem hiç atiker kullanmadım yaklaşık 2 senedir zavoli var aracımda çok memnunum sadece bilgin olsun istedim bence iyi araştır tüp çok önemli.

3. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    atiker düşünyorum çünkü önceki hyundaime atiker taktırmışdım son derece memnundum 1,5 senede 28.000 km yol yaptım en ufak bi ayara bile gitmedim.takan usta dükkanı kapatmış yoksa yine aynı ustaya giderdim.Bence montajı yapan usta iyi oldukdan sonra kitin pek bi önemi yok.Atikerin enjektörleri birazcık sesli çalışır onun dışında bi sorun görmedim. yaygın servis ağı avantajdır.Ayrıca başta taktırırken verdiğim fazladan 600 tl hem sistemi amorti süremi arttıracak hemde uzun süre yakıt parasını karşılayacak.dediğim gibi iyi bir montaj yapan ATİKER ustası arıyorum.

4. guzel

guzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    alper kardeş benim hala oğlunun arabasına takdırdık hundai akbak plaza hasköy şubesinde hem taksit yaptılar hemde işlerinde iyler diye düşünüyorum sonuçta arcı tanıyan bilen kişiler çok menmun benim araçta tüplü onunla kıyaslıyorum biri iki fark avar mesala tüplü enjöktörler bilindiği gibi sıkır sıkır ses yapar ama onun araç sanki benzinde çalışıyor hiç ses gelmiyor işçiliklerine baktım gayet güzel zaten iki şeçenek sunuyorlar ya atiker ya da brc hangisini istersen bu arada benim kitim lovato sözde atikerden kaliteli derler benim enjektörlerden ses geliyor

5. göksel64

göksel64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    GÖKSEL KAHRAMAN
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Alper Tabiki tercih senin dediğin gibi usta çok önemli ben hiç kullanmadım yorum yapamam. İnş. istediğin gibi olur.

6. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    dün takıldı 1.6 era ya...bu abimiz lpg işini yaklaşık 20 yıldır yapıyor...eğer istersen telefonunu verebilirim...

7. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    alabilirim.bende az evvel hyundai akbak plaza ile neziroğlu plaza larla görüştüm.ikisi de 1000 tl /10 taksit fiyat verdiler.şahsen yetkili servisin takması yönünde düşüncem oldu en azından araçla ilgili bi sıkıntı olursa muhattap bulurum diye düşünüyorum.bu servislerde lpg dönüşümü yaptıran yada bu iki servis hakkında bilgisi olanl varmı

8. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    kendi tercihin tabiki yetkili serviste yapılıyorsa...fiyatlar aynıymış 1000 TL/10Taksit...neziroğlu plaza da nightfish takma isimli Eçin arkadaşımız var...kendisi yardımsever bi arkadaşımız mesaj atıp bağlantıya geçebilirsin...eğer benim dediğim yeri düşünürsen;
    AHMET ÇUHADAR 0 532 570 46 40..çuhadar otomotov..
    benim ismimi verirsin...ERSİN ERDEM..

9. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar dün lpg dönüşümünü tamamladık.Atiker safe fast serisi ince silindir tank lı montaj yapıldı.aracın başında değildim montaja ait resimler elimde yok ama yapan arkadaşlar çok temiz iş yapmışlar tanıdık vasıtasıyla özel serviste taktırdım.Şu an için çok memnunum dün 60 km felan yol yaptım şehir içi.test için alınan 20 liralık lpg içindeydi başka da almadım bu sabah kırmızı ışık yandı :) benzin lpg geçişlerinde en ufak bi sarsıntı ses değişikliği rolanti düzensizliğim yok.İlerleyen zamanlarda resimlerini de ekleyeceğim önce bi yıkatayım arabayı :)

10. Emir-07

Emir-07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun memnun kalacağına eminim, aynısını bende kullanıyorum gayet memnunum

11. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Rahat rahat gezersin artık en iyi seçim olmuş bence hayırlı uğurlu olsun

12. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet bundan önceki aracımda benzinliydi 42-45 krş arası yakıt tüketimim vardı.hyundai de benzinde 34-38 krş arası yakıyordum bu hali ile bile ekonomikdi ama gaz olunca bide üstüne 70 km felan yol yapıp kırmızı yeni yanınca rahat rahat gezebilirim galiba :) aylık 400 lira olan yakıt masrafım 200 e düşerse çok iyi

13. falcon

falcon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Hayırlı olsun Güle güle kullanın

14. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Öncelikle herkese merhabalar yakıtı şehiriçinde bir türlü 45 46 kuruşun altına düşmeyen 1.3 getzimize sonunda 1 2 hafta içerisinde lpg taktırmaya karar verdik arabaya nerdeyse çocuğuma bakar gibi bakıyorum özellikle motoru konusunda çok pimpirikliyim açıkçası lpg'den de sırf motora zarar verebileceği için çok korkuyorum içime de sinmiyo ama malesef yakıt tüketimi çok fazla ve arabaya binmeye korkar olduk ailede araç kullanmayı sadece ben biliyorum ve bakımından tutun da temizliğine kadar ben ilgileniyorum dolayısıyla lpg taktırmayla ilgili tüm araştırmalar da bana ait şimdi benim sizlere sorum Ankara'da ATİKER markasını en sorunsuz takan servis hangisidir yardımcı olursanız sevinirim zira kötü bi montaj yapılıp da sorunlar çıkarsa aileme de mahcup olucam yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

15. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Bununla ilgili bi konuyu dile getireyim.
    Kuzen mareasina atiker taktirdi iyi diye. Megerse marealarda atiker uyumlu degilmis.beyin karisma sikintisi meydana geldi.4sene olmus taktirali.

Demek istedigim marka olarak degilde. Getzlerde hangi marka agirlikli kullaniliyor ve nasil sorunlar mevcut bunuda arastirin derim.

Yanma odasından gönderildi.

16. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Abi valla getzlerde en çok atiker ve brc kullanılıyo atikerin fiyatının ve parça fiyatlarının uygun olmasından dolayı ona yöneldik ki maddiyattan dolayı brc taktıramıyoruz fakat genel olarak atikerin getze gayet iyi uyum sağladığı söyleniyor benim duyduğum tek sıkıntı lpgli getzlerde oksijen sensörü arızası olabiliyormuş bunun dışında başka sıkıntısı yokmuş benim şuan en önemli endişem montajı adam gibi yapabilecek işinin ehli bi usta bulmak

Bu Sayfayı Paylaş