Merhaba,i20 aracıma lpg düşünüyorum.Marka olarak 1000 tl atiker veya 1500 tl ye brc taktıracağım.Atikeri Akbak ve neziroğlu takıyor.Brc ise yıldırım,akbak ve neziroğlunda takılıyor.İşçilik,montaj sonrası ilgi olarak hangisini tavsiye edersiniz.Tecrübelerinizi anlatırsanız memnun olacağım.
benim size tavsiyem mavi denizlerde lpg montajını yaptırmanız. zaten neziroğlundan sıfır araç aldığınızda dönüşümü oda mavi denizlerde yaptırıyor. ancak ikinci elleri kendileri yapıyorlar onu da renault servislerinde takıyorlar. ben kendi getzime mavi denizlerde taktırdım ve iki yıl hiç problemsiz kullandım. ancak aracımı sattım inşallah alan arkadaş da yıllarca sorunsuz kullanır. Düzenleyen : ayyerus
Aynen dediğiniz gibi bende iyi montaj yapacak yeri arıyorum.Hangisi daha özenli montaj yapar tecrübelerinizden yararlanmak istedim.
Mavidenizler ile ilgili montaj yaptıran arkadaşlardan olumlu yorumlar gördüğümü hatırlıyorum. Bugün adı şanı yürümüş bir markanın bölge distribütörünün (piyasada hatırı sayılır bir firma) yaptığı elantra montajını gördüm, berbat etmişler aracı, manifoltta vakum tıpası olduğu halde delik delip vakum almışlar manifolttan. Enjektör sonrası hortum boyları çok uzun ayrıca regülatörden enjektörlere kadar yine metrelerce gereksiz hortum çekmişler. Gaz kesiciyi regülatörden çok uzak bir noktaya yerleştirmişler (biri kaputun sağında, biri solunda...), depodan gelip kaputa giren ana hat yanlış tarafta ve büyük ihtimalle egzoz'a yakın hat geçişi var. gibi... Aracınıza daha önce montaj yapmış bir bayii seçmenizde çok önemli bu nedenle.
ben ortalama iki ay önce akbak a taktırdım ve memnunum satış sonrası hizmetleri de güzel bir iki sorun yaşadım mesela konsoldaki led işıkları depo full olduğu halde 2.ışıkta yanıyor 4 e çıkmıyordu telefon ettim hemen gelin bakalım dediler ve 10 dakika içinde çözdüler....tavsiye ederim..
Ben de akbakta yaptıracağım. Atiker gold obd II. Araç alırken; Hyundai'ye yönelme sebebim de yine akbak olmuştur. İlgileri, alakaları çok yeterli düzeyde. Umarım MSC'nin bahsettiği yer akbak değildir ) Eğer öyle ise de yol yakınken bir P.M at lütfen şu garibe.