Merhabalar iyi bayramlar bir arkadaşımıza geçen ay 63,000 km de olan bir araç almıştık,aracı bikaç gün kullandıktan sonra dijital göstergeli km'si durduk yere 95 bin küsür diye değişmiş...nasıl olduysa daha sonra 95 binin üzerine yazmaya devam ediyormuş yani km'nin yazışında bir sorun yok ama bir anda ileri atlamış o şekilde kalmış.. bu km'yi ankarada düzeltip orjinaline getirebileceğimiz dijital km'den anlayan bir ustanız varmı,tavsiye edeceğiniz bir yer? Varsa eğer arkadaşa söyleyeceğim gitsin düzeltsin 32,000 km fazla gösteriyor araç yazık yani
Km ayariyla oynamak yasaklandi bilginiz olsun dikkatli olun ceza alabilirsiniz gerek formda gerek gunluk hayatta SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok kardeş benim araçta bişey yok arkadaşın aracı için sormuştum...Ama onunkiside km oynamak değilki hem arızaya baktırcak neden olduğuna hemde eski haline getirecekmiş,olay bu yani...kim yapıyor bu işleri özel ustası varmıdır diye sorduk
km nin bu şekilde ileri atlamasını ilk defa duyuyorum. aklıma gelen aracın daha önce km si ile oynandımı acaba bir arıza olup da hata mı verdi ?
Şaşmaz sanayiye bir bakın. Olması lazim oralarda. Samsung Galaxy S5' den Tapatalk Kullanarak Gönderildi
orasını pek bilmiyoruz aldığında 63,000 yazıyordu ve serviste km hakkında hiç bişey söylememiş kendiliğindende düzelmemiş halen 95 in üstüne devam ediyormuş bizde elektronik hassas olduğundan tanıdık bilindik temiz iş yapacak işten anlayan bir usta tavsiyesi için buraya konu açmıştık ama sanırım burda bir tavsiye bulamayacağız... artık şaşmaz ivedik bir tur atacak arkadaş...
dostum bu olay daha önce araç km si düşürülmüş ve orj km sine geri dönmüş yoksa böyle birşey olması imkansız eyer aldığınızda 63,000 yazdığını ispatlarsanız aracı geri bile verebilirsiniz savcılığa şikayette bulunup paranı fazlasıyla alırsın bence sizde gidip km yi düşürmeyin zaten düşürülmüş gibi bu durum anca o durumda meydana geliyor..
belki oda olabilir... serviste bahsetmemiş km olayından v.s...sadece bakımları yapılmış hatasız araç demişler.. arkadaş pek uğraşmaz öyle şeylerle arabadan memnunmuş şimdilik,aldığım km'ye çevirmek istiyorum diyor,sadece nerde yaptırcağını bilememiş o yüzden buraya yazmıştık... artık ne yapacak bilmiyorum bir usta bulamamış halen
Önce bir servis geçmişine baktırın aracın. Daha önce 63 bin km' den daha fazla km ile servise girmiş mi girmemiş mi ?
20-30 Tl gibi cüzzi bir rakama uygun bir değer ayarlanıyor... Araç model farketmeksizin... Tabi bu Konya da bildiğim bir oto elektrikçisi Herneyse km ile oynama işini tasvip etmiyorum... Muhtemelen aldığınız aracın km si ile oynandığı için böyle bir sorun çıktığı düşüncesindeyim... Yani araç orjinal km sine geri geldi gibi bir izlenim aldım...
ankarada bi usta lazım ya km oynama değil bu iş,usta aynı zamanda baksın incelesin belki gösterge ekranında bir hata,arıza v.s olabilir diye tahmin ediyorum,o yüzden adam gibi iş yapan bu işten çok iyi anlayan birisini bulursa gösterecek ve gerçekten arıza varsa ve bu yüzden ekranda değişkenlik olduysa arızayı giderip km'yide eski km'sine getirtecek,Her ustayada güvenemiyorsun sonuçta bu yüzden birinden bir tavsiye alana kadar acele etmiyor arkadaşta...
Biz o isi yapana usta demiyoruz Km dusurulmus, ama sadece gostergeden. Sonra eski haline gelmis. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankaraya 230binde bi arac sattilar adam alirken 140bine dusurup kullancam sonra gene cekip satcam dedi. Galeriler biraz sıkıntılı Yanma odasından gönderildi.