Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ankara'da gidilecek servis

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda hyundaı_era_06 tarafından 22 Ağustos 2007 tarihinde açılan konu

1. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    6 adet hyundaı marka sıfır aracım oldu ankaradaki tüm servislere gitmişliğim var
    tek bir taneinden memnun kaldım kaçsenedirde o na giderim.
    sizede öneririm.
    TEK SERVİS AKİD PLAZA.

2. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    herkes akid'i övüyor bu sıralar bende oraya gitmeyi düşünüyorum
    arabanın bakımı gelsin oraya gidecem hemen :)
    şuan 6000 km olmadı daha :)
    Akbak'a gitmeyiniz çok ilgisizler

Düzenleyen : qaffur

3. Misafir

Misafir Guest

Servislerle ilgili forumlar açtık ki özellikle yeni Hyundai sahipleri işi şansa bırakmadan doğru düzgün bir servise gitsinler... Ayrıca belki servisler de buradaki mesajları okuyup gerekiyorsa kendilerine çeki düzen verirler...

Yorumlarınız için çok teşekkürler...

4. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Vlla hocam Sis lambası taktırırken anahtar lazım oldu bulamadım parçacılarda servise gittim Ostimde sadece araç içi anahtara 25 ytl dedi...

Tamamıydı sanırım bu anahtarların takıldığı yer sol tarafta 180 ytl dediler ya... çok pahalıııııı....

Bende tanıdık bi ustadan bi lpg lerin araç içinde bi alet var gaz-benzin geçişi yapan söktük bi tanesini anahtarını el altından bi yere taktık işçilik 20 lira verdim halletti usta sağolsun...

5. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aslında İÇ ANADOLU BÖLGESİ konu başlığı altında birer birer konu açsak
    mesela
    AKİD
    AKBAK
    NEZİROGLU
    KURUÇAYIRLI
    vs.vs
    herkes bu konu altında servislere baksa fena olmaz hani
    ******saygılar******

6. 4polat

4polat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mehmet POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben şimdilik Kuruçayırlı'dan memnunum. Üstelik bana en yakın servis, diğerleri çok uzak kalıyor...

7. Sniper

Sniper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Neziroğluna giden yok anladığım kadarıyla..ilgi alaka güsel ama..direksiyonumdan ve ön sağ tekerden bozuk yollarda şıkırtı sesi geliyo onu halledemediler..Bi de akidi mi denesek acaba?

HÜSEYİN KIRAÇ bunu beğendi.
  8. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    denemeyenler bence AKİDİ bir denesinler!

9. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    güncel.

10. bozoklu

bozoklu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    akid arabamın içine etti desem yeridir.önceden neziroğluna giderdim.tavsiye üzerine akide yöneldim.maalesef umduğum gibi çıkmadı.istanbula genel merkeze bile şikayet ettim.beni istanbuldaki yetkili arkadaşlar sorunum için neziroğluna yönlendirdi sorunum çözüldü.

11. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    .
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

12. bozoklu

bozoklu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    baskıbalata değiştirdim.1 ay sonra ıslık sesi gibi ötmeye başladı.garantiden değiştirecekler tabi.arabayı teslim ettim.akşam alacam.gittim.arabayı aldım.daha bismillah servistençıkalı 10 dk bile olmadıki kütür kütür sesler geliyor.baskı balatanın oralardan bir yerden.ertesi gün geleyimde göstereyim dedim.bu arada telefonda açtım.problemi anlattım.ertesi gün götürdüm.arabayı sabah bıraktım akşam gel al dediler.akşam gittim.bana debriyajın ordan bir parçayı gösterdiler dolgu olması lazım dediler.ama 100 ytl civarındaymış ve dışarıya yaptıracaklarmış.bende araba servise girerken yoktu çıkınca ses başladı dememe rağmen suçlu biz olduk.ustam eminmisin bak dedim.oda % 100 dediğim gibi dedi.yani işine geliyorsa gibi şeyler.bu parçaya balyozla bile vursan kırılmaz dediler.ve senin talihsizliğinki bu parça servise gelince olmuş.köpürdüm tabi.ama ben de yaptırmıyorum dedim.çıktım.istanbula şikayet ettim.onlarda servisten bilgi almışlar ve bana servisin dediği şeyleri söylediler.bende dedimki benim arabamı başka servise yönlendirin birde onlar baksınlar dedim.istanbuldaki arkadaş beni neziroğluna gönderdi.neziroğlunda ustam vardı.ona götürdüm.ustaya durumu anlatmışlar tabi.ustayla şöyle biriki tur attık ve sesi dinlettim.ustada yok ya bunun o dolgu olacak parçayla alakası yok dedi.servise aldı.havaya kaldırdılar.5 dk sonra geldive hadi bir tur daha atalım dedi.tur atarken .allah allah yukardaki somunlarıda mı sıkmamışlar dedi.ve arabayı tekrar servise alıp kaputtan birşeyler yaptılar ve yine tur attık ses kesildi.sordum ustaya neyin nesi diye.8 tane somunu sıkmamışlar ve onladan ses geliyormuş.o kızgınlıkla akide gittim ustaya .ve neziroğlundan aldığım servis notlarını gösterdim.usta kıpkırmızı oldu tabi.ve dedimki ben sizlerin yani akidin hatta (anlayana )hizmet kazansın dedim ve buraya geldim dedim.ama şu yaptığınıza bakın .bi daha töbe gelmem ve reklamınızıda iyiyaparım dedim.mağduriyet içinde arabamın üst kapak yağ contasını değiştirin dedim ve 5 kuruşda vermeyeceğim dedim.50 yt lik iş.yaptırdım bi daha gitmedim.siz olsanız ne yapardınız . özür dilediler ama müşteri memnuniyeti bu olmasa gerek.bana 100 ytl dediklerinde yarısını siz yarısını ben vereyim bile dedim.her iki tarafta memnun kalsın diyerek ama yanaşmadılar.
    Düzenleyen : bozoklu

13. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    .

14. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    bu arada aracınız nedir.

15. bozoklu

bozoklu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracım 99 accent 1,5 GLS

akidde usta olan yani oranın şefi ilgilendiadı galiba ümit.ama benim asıl arkadaşım müşteriyi karşılayanlardan Uzun boylu zayıf olan antalyalı.sağolsun bu arkadaş benle çok ilgilendi.ama öbür ustadan yana şikayetim var.benim burayı seçmemdeki amaç hizmet hizmet.

16. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    en güzeli saniya ya :D ne yaptıklarınıda götürüyon itirazda edebiliyon serviste bi şey görmüyon saglam teslim ediyon yok şurasu gitmiş burası gitmiş ne bilim gidip gitmedini örnek servise cam motorunun kızak teli kopmuştu götürdüm degiştirmeye adam camı indircem diye zorla zorla motoru çatlatmış bide gelmiş motor çatlamış komple degiştirmek lazım diyo sanki ben arızasını bilmiyom kendi yaptıgı şeyi çatlamış diyo bu böyle yani artı dışardan çok daha pahalı yani onun için bana göre en iyisi saniyede saglam bi usta kim ne derse desin benim fikrim bu.....

17. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    .

18. bozoklu

bozoklu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet sabri benim arkadaş.bayağıda samimiyiz.beni zaten hep o karşılar.ama bir yere kadar ilgileniyor.sonrasında şefe bırakmak zorunda kalıyor.çünkü günlük 20-30müşteri gelince onlarladailgilenmekzorundalar.zaten Akid servisi araba satışını kaldırdı.sadece motorsiklet satışı ve servis var.herşeyi baştan savma yapmaya başladılar.

19. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    ,

20. erkanaga

erkanaga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servisler beş para etmez hiç bişeyden anlayaman tecrübesiz insanlar.

Bu Sayfayı Paylaş