Tanışma kısmında yazdığım gibi sizlerle bu yüzden tanışmak pek hoş olmasa da aranıza katıldım. Öncelikle tekrardan hepinize selamlar. Dün aracımızla anlık bi hatam yüzümden kaza yaptım. Karşı tarafla anlaştım. Sizce bizim aracın masrafı ne tutar? Ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece tırnaklarından atmış ve plakaligin orası da lokal boya yapılacak gibi duruyor, çok birşey tutmaz gibi, geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Tamponda pek fazla birşey yok gibi. En son resimde, Panel biraz içeriye girmiş gibi duruyor. Tampon demiri de hasar almış olabilir. Tampon sökülünce belli olur. Ekstra birşey çıkmazsa, yalardakı tutucular değişir. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük geçmiş olsun , fotodan gördüğüm kadarıyla tamponun sağ çamurlukla olan bağlantı tırnakları kırılmış olabilir , ön - alt kısımda da kırık mı , sürtmeni anlayamadım , kromajlarda da hasar var gibi , aracınız modelli ve yeni gibi , çok titiz biriyseniz değiştirin tamponu , tamir yoluna giderseniz , oto saniyilerinde plastik kaynakçıları ( tamponcu ) oluyor bunlardan birine gidip soracaksınız , inşaallah ucuz atlatır ve tekrarını bir daha yaşamazsınız. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güncelleme Tampon içindeki koruma demiri eğilmiş yenisiyle değiştireceğim Bir aile dostumuzun arkadaşı ilgilendi arabayla iyi bir kaportacıya benziyor memnun kalırsam sizlerle de paylaşırım tamponu rahat bir şekilde tamir edeceğini söyledi. Herşeyi yerli yerine oturtacağını eskisi gibi yapacağını önemli bir kırık yok sadece ufak bi yerde var onun da belli olmayacağını söyledi. Uzun yol yapacağımız için plakayı taktırdım ve döndüğümde aracı bırakacağım ustaya. Sıkıntısız istediğin gibi yol yapabilirsin dedi. Beklemediğim şey ise radyatörün çok çok az da olsa eğilmiş olması usta bunu da onaracağını değişime gerek olmadığını söyledi. Kafamda ön tampondaki aksesuar olan plastik parça var. Bu modellerden ziyade başka modeller de var ama arka tamponla uyumu bozulur mu bilmiyorum. Önerilerinize açığım. Bu arada ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi