Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ankara hyundai satış ve servis rezilliği...

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda Nihan Özyurt tarafından 4 Eylül 2015 tarihinde açılan konu

1. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    UYARI!!!!!!!!!!aracım 2015 model full paket hyundai elentra nisanın son haftası aracımı teslim aldım.satan şahsın adı can aracı bana satarken araç bir mantı açmıyor demediği kaldı.güya sözde sıfır elentarayı aldım 15.gün sıfır aldığım aracın radyosu navigasyonu bozuk çıktı ama araç sıfır sonra 1.ci ayı doldu aracın sunroofu bozuldu.servise gidiyorum her defasında bişey yok deyip geri gönderiyolar.bana satarken bu araç 15. gününde radyosu navigasyonu direksiyon kumandası sunrofuu bozulacak diye satmadılar.soruyorum bozulacak de se kim alırdı bu aracı.sonra satarken nisan ayının son haftası olduğundan dolsyı ilk 6. ayının vergi tasksidini can denen şahış tarafımızdan ödeneceğini sözle beyan etti sonra bugün bankaya gidip verginin ikinci taksitini yatıracak aracın söz verilen 1. taksidinin yatırılmadığını gördüm.sözde beyefendilerin(!!!)yanına gittik size böyle bir söz verdiğimizi hatırlamıyoruz masalarda yazar dediler bu arada ben buranın sahibinin diyen vatandaş ayakları ayırmış karşımda koca göbeğini kışıyarak ben buranın sahibiyim üslübumu bozdurmayın diyerek müşterisini tehtit etti diğer serdar denilen satış müdürü müsvettesi bana sert konuşarak satış elemanın yaptığı yanlışı örtmeye çalışır.hiç bir şekilde çözüm bulmaz ve satarken çaya kahveye boğdukları müşterilerini kovar gibi muamele yaparlar bugün.benim imzamın bulunduğu evraklarımı görmek istiyorum dediğimde ise konuyu kapatıp evrak felan gösteremeyiz dediler.ne oldu?????
    satarken ağam paşam diyorlardı üst üste yaptığı yanlışları yüzlerine vurunca kovar gibi muamele...kim bu şekilde parasıyla rezil olmak ister??sizlerin başına gelse bir daha o bayiden araç alırmısınız???sosyal medya başta olmak üzere bütün forum sitelerinde yaptıkları bu rezillikleri anlatacağım yakın çevrem olmak üzere kimseye hyundai marka aracı tavsiye etmiyeceğim.bugün gördüğüm muamele herkesin başına gelebilir bu ankara bayisinden.verdiğim para haram zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çıksın hayrını göremesinler. inşallah....

Önal ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    öncelikle geçmiş olsun aracın arıza kısmına bakacak olursak ankarada sanırım 3 servis var istediğinize gidip ücretsiz aracınızı kontrol ettirebilir ayrıca çalışmayan aksamlar var ise ya ayarı yapılır yada değişimi yapılır. ben geçtiğimiz hafta araç satın aldım garantisi 1 ay sonra bitecek ve 15 dakika içinde 4 hoparlör değişimine karar verildi ertesi gün değişim saglandı. şimdi siz hyunai tavsiye etmem demek yerine bu hyundai bayisini tavsiye etmem demeliydiniz. pek çok firma turbo yu bile garantiden değiştiremezken hyundai hoparlörü üstelik 4 yıl 11 ay olmuş bir aracın hoparlörnü direk değiştirdi.

çünkü ben araç dahi satın almadıgım servis tarafından aracımı bırakınca işe kadar servisin aracı ile bırakılıyorsam ve sizde malesef kovulurcasına muamele görüyorsanız bu tamamem SERVİS ile alakalı.

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    kişinin kendi şahsiyetine kalmış bişey bence hyundaı ile alakalı hiçbirşey yok tamam kul yapımı arza çıkarabilir ama servisteki şahsiyet yüzünden marka kötülenmesi yanlış olur

BAGKUR, DannyZ ve cenker_baba bunu beğendi.
  5. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Nihat bey kardeşim , yazdıklarından ruh halini anlıyorum , ben de Hyundai Derya Servis - Tarsusla bayağı sorun yaşadım , aldığım sıfır aracın 24 saat sonra ortaya çıkan kusurunu bana yüklediler , servis ne dediyse genel Müdürlükleride aynı şeyi dedi , güya ben aracımı akşam üstü alıp plazadan çıkıyorum , sonra yolda o kusuru yapıyorum , 24 saat içinde resimle belgelediğim bu olayı kullanıcı olarak ben yaptığım halde onlara yüklemeye çalışıyorum.
    Demem o ki , servis markanın aynasıdır , servis var kötü de olsa markayı parlatır , servis var mercoyu bmw yi gözden düşürür , sizin de benim de Hyundai markasından önce bu ilgisiz , alakasız ve yeri gelince kabalaşan servislere tepkimizi göstermeliyiz. Murat bey kardeşimin hoparlör değişimini belki de diyorum , Forumumuz hatırına markaya savunucu olması için değişim yapmış olabilirler , benim servisim beni 65 TL lik bir plastik parça için harcadı.Ne diyelim o Ankara ' daki servis utansın ve kendilerine gelecek potansiyel müşterileri şimdiden kaybettiğini anlasın.

6. Cilo

Cilo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,171
    Ad Soyad:
    Yılmaz ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Kia
    Öncelikle geçmiş olsun konu sanırım bayinin terbiyesizliği.

7. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller

8. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    İsminizi yanlış yazdığım için özür diliyorum Nihan bey.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

9. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Oncelikle yorumunuz için teeekkurler ama nihat bey değil nihan hanim diyerek baslarsak daha iyi olur. Satarken karşımda pur dikkat efendilikte sınır tanimayan bir sahsiyetken(!) Sorunu çözmeye gelince hooop kabalasan bi tutum. 82bin liraya arac satin alip 15 gunde bir benzin yakıp servise neden gideyimki ben onca işimin arasında? Sizler lafim size degil markayı kotuluyorum diyenlere bu arada. Ben 15 gunde bir 50lira benzin yaksam 1 ayda yuzde 2 ayda 200 3 ayda 300 4 ayda 400 eder ben daha once bu servise 6 kere gittim vergisi çıkmıştı bile aracın ama yook.keyfine giiit geeel giiit gel. Benim evim şehirden ve servise 50km uzaklıkta papatya değil kazandigimiz paralar tarladan toplayalim? Degilmi? Berbat bir arac olmakla kalmayip berbat calisanlara sahipler ilgi sifir ahlak sifir babam yasindaki adam karsimda konusurken kaba bir edayla ben buranin sahabıyam diyo e sahibiysen çöz ozaman ama yooook sahabı o oranın. Bende o ay satilan aracla terbiyesiz elemanlarin maaslarini odeyen musteriyim bu terbiyesizligi asla kabul edemem. Sanki araçları cok güzelmiş hic sorun cikarmamis gibi birde ahkam kesiyorlar!!! Ne musabet canım ben 6 kerede 600lir eenzin parasi verk zorundamiyim beceriksizee etilip monte edilmis araçları için?? Asla kabul etmeyeceğim. Sizin hanimlarinizin karşısına gecip bacağını ayırıp gobegini kasisa bide usluumu bozarim dese tepkiniz yine boyle cicimi olurdu acaba bda merak.konusu tabi! Tekrardan teşekkür ederim size. Buraya yazdım tepkimi kusura bakmayın.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  10. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Teeekku

11. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Teşekkür ederim. Bayi satış terbiyezligi dolandırıcılık ağızla verdikleri söz başka davranışlar başka.

12. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller

13. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    HUNDAI MARKA 0 ARAC SIFIR ARAÇ SIFIR DAHA SIFIR YENI SIFIR ARAÇ 6 KERE SERVISE GITTI 4 AYDA. hondayimi kotuleyeyim?

14. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller

15. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Teşekkürler ama bu SIFIR ARACIN 4 AYDA 6 KERE SERVISE GITTIGI VE 600LIRALIK BENZIN YAKTIĞI GERCEGINI DEGISTIRMEZ. HER 15 GUNDE 1 ARAYIP SORUN BILDIRIYORUZ BU NEDIR YAHU! DAHA BIR KERE BILE KULLANMADIGIM SUNROOF ILK DUGMESINE BASTIGIM GÜN AÇILDI BIRDAHA 3 SAAT SONUNDA KAPATABILDIM TAMIR GÖRDÜ YARI ARALIK KALMIŞ SU GIRSE ICINE NE OLACAK KIMMM VERECEK HESABINI? MANTIKLI DUSUNURSEK TARAF TutMAZSAK SEVINIRM.
    Bu konu hassas.

16. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    şahsım adına taraf tutmadığım kanısındayım. ayrıca geçmiş olsun dileklerimle beraber hatanın servis kaynaklı oldugunu başka bir servise gitmenizi tavsiye ettim. ayrıca forum kuralları gereği mesaj ve konu başlıklarında büyük harf kullanmıyoruz, bağırma anlamına geldiğinden ötürü. ben yine belirteyim sizin sunroof komple yenisi ile değişse toplam 1 gün sürer ve bunu sanırım şu şartlarda sizin servisiniz sağlayamayacak. yoksa şimdiye kadar sonuca ulaşmıştınız.

@Asel & Kaan Efe abi servis benim hyundaiclub dan oldugumu bilmiyordu babamın era yı oradan 2009 da sıfır aldık ayrıca elantra için ne parça lazım olduysa servis e gittim oradan tanıyorlar.

17. Unicorn

Unicorn Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,948
    Ad Soyad:
    Alpaslan
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Geçmiş olsun nihan hanım ticareti eski kafadan olupta alıp kar koyup satmak zanneden bazı şahsıyetler yüzünden böyle sıkıntıları bazı arkadaşlarımız çekiyor
    gerçi bu sektörle sınırlı değil bütün sektörle alakalı böyleleri heryerde var önemli olan arkasında durabilmek ve hizmeti de ticarete dökmek olmadıgını anlamayan insanlar var yavaş yavaş düzeltiliyor yontuluyorlar. umarım sorunlarınız giderilir.

18. ismailgulce

ismailgulce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    468
    Ad Soyad:
    ismail gülce
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Araç değişim talebinde bulunun sıfır araçta boyle sorun çıkması insanı cidden bozar, tüketici heyeti mahkemesine kadar gidebilir zararinizi faiziyle alabilirsiniz, 80 bin TL yazıktır günahtır,

19. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    memnun kalmadığınız servise defalarca gitmenin bir mantığı yok, ankara'da başka servislerde mevcut. olay taraf tutmak değil, sorun olan yere inatla giderseniz zaten memnun kalma şansınız yok. taraf tutacak olsak bu şikayetinizi onaylamazdık, yayınlanmazdı hatta üyeliğinizide silerdik kimsenin ruhu duymazdı. telefon v.b. bilgilerinizi girmediğiniz için sadece isim bilgilerinizle şikayetinizi gerekli yerlere ilettik, crm sisteminde de aynı isimle kayıtlıysanız size ulaşırlar. bundan öte sadece size başka servise gitmenizi önerebiliriz.

20. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun gerçekten üzücü bi durum. Her araç böle çıkcak diye bişi yok şansızlıkmı desek ne desek

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bu Sayfayı Paylaş