19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ankara da 25 ekimden itibaren kameralar kayıtta

'Sohbet' forumunda replank tarafından 24 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. replank

replank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    alper kultufan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ankara lı yada Ankara dan geçecek olan sürücüler gözünüz aydın .
    <div align="center">sabit noktalardaki radarlar ve kırmızı ışık kameraları 25 ekim 2010 dan itibaren cezaları yazmaya ve fotoğraflarını(ihlal) sürücülere göndermeye başlıyorlar.
    <div align="center">
    <div align="center">benim bildiğim sabit radar noktaları aşağıdadır.
    <div align="center">1.konya yolu ankara girişi dikmen kavşağı ışıkları geçilince Aşti otoğarına kadar.
    <div align="center">2.ankara içi samsun yolu dışkapı _siteler arası.
    <div align="center">3.ankaradan istanbu la çiftlik kavşağına gelmeden ve geçilince
    <div align="center">4.etimesgut asgari hava alanı önü.(şaşmaz geçilince).
    <div align="center">5.istanbul dan ankaraya gelirken etimesgut havaalanı yanı ve hizası
    <div align="center">6.tüm ışıklı kavşaklarda kamera.http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_787565
    <div align="center">7.tandogandan sıhhıyeye doğru giderken gazi üniv.mühendislik fak.önü
    8.samsun yolundan ankara ya girince siteler kavşakları

<div align="center">

Düzenleyen : replank

2. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Allah bu devleti bildigi gibi yapsin
    Arkadas ayas yolu 4 serit istanbul yolu otobusle beraber 5 serit kameralarin uzerinde 70 yaziyor bu ne bicim sacmalik o zaman arabaya binmeyelim hayret bisey valla bide kamerayi gorunce frene koklemesi yokmu milletin arkadan bi girecen o zaman kamera ceker

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Zaten bütün sabit radarlarda 70 levhası var.Yerrlerini bende ezberledim,millet levhayı görür görmez freni asılıyor.Çok kaza olur valla devlet bunu hesaba katmıyor.

4. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kaza demek trafiğin devletin(cezadan) kaportacın parçacının petrolcünü herkesin ekmek kapısı demek niye seni düşünsünkü devlet sadece alacağı parayı bilir nasıl ödersin ilgilendirmez...allah kimseye kaz vermesin hele istanbul gibi bi şehirde çok daha zor..işin kötüsü yolalr kapanıyo 2 saatlık yere 1 dengesizn yüünden 5saatte gidiyon allah yardımcınız olsun...

5. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Çok güzel bir uygulama oldu. Ankaranın bürakratik yapısında ne yazıkki Ankaralıların büyük çoğunluğu da uymuş durumda. Büyük çoğunluk kendisini CC plaka vy makam otosu zannedip, ön panel altına çakar lambalar takıp, kırmızı ışıkta bile durmadığı,şerit ihlallerinin normal olduğu hız limiti diye bir kavramın olmadığı şehirde çok yerinde bir uygulama oldu.Tabiki alışmak istemeyen ve geleneksel sürüşe devam edenlerin tepkileri olacaktır,ancak uymak zorunda oldukları kuralların ihlali sonrasında cezai müeyyide ile karşılaşacaklarını bildiklerinden zamanla kural tanımazlıkları son bulacaktır diye düşünüyorum.Yetkilileri buradan kutluyorum.

6. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Devletin radarı görünce millet ne yapar diye düşünmediğini söylemeniz anlamsız olmuş çünkü, radar denetim alanına girilmeden önce levhalarla radar denetiminin yapıldığı belirtilmiş. Yol kenarlarındaki bilgilendirme tabelalarına dikkat edin!!!

7. replank

replank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    alper kultufan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    en güzeli şehir içi 70 i geçmemek.(orta şeritten giderek)

8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    abi kameralar 1 aydır kayıtta ancak ceza yazılmıyordu MOBESE de arkadaşım çalısıyorum staj yapıyor devamlı istediği yerleri izliyor ayrıca Ankaranın neredeyse her yerinde var artık dikimevi kavşağıda falanda var artık oralara çıkamıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

9. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ankarada yaşamadığınız için izmirin trafiği gibi zannediyorsunuz.Bizim buranın bi istanbul yolu varki bi görseniz öyle konuşmazsınız...

Adamlar kalabalık trafikte dahi hız denemesi ve makas atma gibi salakça hareketler yapıyorlar.

Yol kenarına tabela koyup sivil araçla hız ölçme işlemi artık çok azaldı.Keşke onlar devam etseydi o zaman lafımız yok.Ama artık yukardan kamera ve radarla takip ediliyor kameraların yanına 70 levhası asılmış.Bunu farkeden adam bi anda freni sıkıyor 120 ile giderken bi anda 70 e düşüyor.Arkasındaki adam ne yapsın?Ben bu yüzden dedim çok kaza olur bu sebepten dolayı.

Heleki bizim istanbul yolu-eryaman kavşağına kadar çok tehlikeli...

10. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:

Ankarada yaşadığım için yorum yapıyorum.Her sabah Kızılay istikametinde 26 km yol gidiyorum.Yol kenarındaki tabeladan kasıt radarla hız tespiti yapıldığını gösteren tabela dır. Şaşmazı geçtikten sonraki levhayı görmemişsin.Ayrıca bahsettiğin yeri en çok bozan sincan yönünün apaçileri.

Düzenleyen : 35mustafa35

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aynı tabeladan bahsediyoruz:DGörmez olurmuyum o levhayı,diyorumya nerdeyse hepsinin yerlerini ezberlemiş durumdayım,günlük 150 km ankara trafiğinde geziyorum.ben geriden tedbirimi alıyorum ama çoğu insan bilmedikleri için son anda farkediyorlar.

Belki bilirsin aynı apaçilerden izmir çevreyolundada var bornovadan balçova kavşağına kadar kamyonlar bile makas atıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

12. replank

replank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    alper kultufan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar isteyen bulunduğu ildeki sabit radar noktlarını buraya
    yazabilir.
    zaten herkes kendi şehrindeki radar noktalarını az çok bilmektedir.

buradaki asıl amacım diğer şehirlere transit geçenlere ve yabancı olduğumuz yollarda birbirimize yardımcı olmaktır.

tabiki yüksek sürat felaket getirir.

80 le giderkende ceza yemeyelim.

şehirler arası gittigimiz yollar bize göre otoyol ama aslında şehir içi yolu sayılıyor olabilir.....
    Düzenleyen : replank

Bu Sayfayı Paylaş