Haberleri izliyorumda Sn. Bsk. Melih Gokcek atiyor tutuyor. Istenirse, Izmire "BALIKADAM GONDERELIM !" Diyor! lakin aksamki kaosta kendi sokugunu dikemiyerek sinifta kalmis gorunuyor. Bu isler yesillendirme, koprulu kavsak, ozel mulke girip transit yol ile olmuyor. Vatandas, vedigi verginin karsiligini sonuna kadar ister. Hizmet germezsen "Gule gule" Der.
Ankara maalesef her yıl böyle. Melih sadece konuşur, karda iş yapmayı bilmez. Tabi 2 sene önce balgatta bulunan alt geçitteki balık adamlar sanki izmirden gelmiş gibi de yüzsüzlük yapar... Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Melih bu, cokda ciddiye almamak lazim. Iki sene onceki kar esaretinde yolda kalanlara asfalti yalayin diyen zat ta kendisiydi zaten. Seviye bu kadar cok birsey beklememek lazim.
Gökçek kaç yıldır belediye başkanı arkadaşlar? İlk günden beri seviyede icraatta aynı ama her defasında gene oy veriyor Ankara 'lılar?
Değil mi? Ben orada 4 sene yaşadım zamanında çok yağmur yağacak dendi adam TVlerde açıklama yaptı alt kattakiler üst komşularına çıksınlar bu gece diye icraat dediğin böyle yapılır herkes böyle oturduğu yerden altyapı sorununu çözemez çözene de İ. melig gökçek denir
Cidden azımsanamayacak sayıda Ankaralı arkadaşım var, ailelerini de yakınen tanırım. Gökçek için düşündüklerini söylemeyeyim ama pek olumlu düşünmüyorlar :RpS_rolleyes: Benim tanıdığım hiçbir Ankara 'lı Gökçek 'e oy vermiyor, bu konu % 50 hadisesine benziyor biraz...
Geçenlerde bi bakanla telefon görüşmesini dinledim. Doğalgaz borcu silmeyle ilgili. Bile bile ona oy veren ankaralıdan şüphe duyarım..
VALLAHI 250 gr akli var. Anladigim su ki Deveyi diken vatandasi duduk....yen makbul gorunuyor. Hem vatandasini kekliyor hemde kekledigi vatandandastan oy ALIYOR. Bunun cevabi VATANDAS TA sakli.
İnsanlar hakettiği şekilde yönetilir diycem ama ucu bizede dokunacak, ileri demokrasi böyle bişey olsa gerek...
Belediyenin Borcu Çok Fakat Belediye Çalışıyor en azından öyle gözüküyor , gerekli şeyleri yapıyor Gökçek'in Ankara'da rakibi yok heryerde , herşeyde eli var
Kesinlikle dogrudur. Sehir icinde arazi aracina ihtiyac varmis. bineklerle dolasmak zor oluyormus....
Ankara ya geldiğimi araç ziplayinca anlıyorum... Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi