Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ankara Ata Hyundai Servisinin Rezilliği

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda jointofjah tarafından 7 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. jointofjah

jointofjah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Selim Beyaz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Bu servis hiç bir işi doğru düzgün yapmaz mı ya ? Bu kadar mı salla baş yapılır işler. Yeni Hyundai i20 aracımı götürdüm mazot depo kapağından yakıt sızıyor diye. Kapağı değiştirdik dediler. AKMAYA DEVAM ETTİ. Bir daha götürdüm aynı sorundan gittiğim sırada Yetkili servisin ustası geldi. Zamanında geri geri gelirken 1 km hızlı vurduğum arabanın köşesini gösterdi ve bu araba burdan darbe almış dedi mazot sızmasının sebebini buna bağladı bende ben çarpmadan öncede geldim kayıtlara bakın dedim. Usta arka taraf komple sökülcek felan dedi ben bilmiyorum usta sizsiniz dedim arabayı bıraktım gitim ( randevu aldım 2 gün sonraya ) neyse iki gün sonra arabayı bırakmaya gittiğimde aklıma birde el freninin gevşekliği sorunu geldi ona da bakmalarını söyledim . Neyse araabayı aldım ( bu arada mazot kapağı ile ilgili bir sorun görememişler bir işlem yapılmadı sadece el frenini sıkmışlar) eve gidiyorum sorun yok neyse bugün arabayı servisten aldığım dan beri ilk defa işime gitmek için giderken sol arka tekerden fren sesi geliyor böyle metal sesi olur ya fren bitince çıkan sesten o işte. Şimdide böyle bir sorun var çok büyük ihtimal ya bi rot ayarı ile ilgili bir durum yada el frenini aşırı sıkmalarından dolayı yarın bir daha gidicem şimdi internetten randevu aldım. Bakalım yarın yine ne diycekler kimse işini adam gibi yapmıyor sinir ettiler kusura bakmayın yazım tarzım için

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 7 Aralık 2015
  2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    geçmiş olsun, ankara'da bir sürü servis varken neden inatla memnun kalmadığınız servise gidiyorsunuz ki?

3. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Ankara'da Yıldırım,Ata,Akbak ve Yeni açılan Altınsoy yetkili servisleri var ve ben artık aracımı Ata'ya götürüyorum aslında bütün servislerin çalışma mantığı birbirine benziyor.Akbak evime çok yakın eski aracımda oraya gidiyordum rutin bakımlar dışında gidilecek bir yer değil, Yıldırım yeni açıldı bakım ücretleri daha uygun olduğunu biliyorum bakım dışında nasıldır bilmiyorum,Altınsoy'da yeni açıldı nasıldır onu hiç bilmiyorum.Sonuç olarak Ata servis iyi diyebilirim.Aracınıza gelecek olursak demek ki şikayetiniz üzere el freninin telini gerginleştirmişler bunun üzerine arka balatalarınız ayarsız olduğu için bir tarafı diğer tarafına göre fazla sıktığı için bir tarafından ses gelmekte servise gittiğinizde ayar yaptırmanız gerekiyor yada şunu yaparak deneyin geri geri giderken el frenini yavaş yavaş çekin bunu birkaç defa yapın ayarını kendisi de yapabilir olmazsa yaptırırsınız.Mazot depo kapağıyla ilgili sorununuzla ilgili olarak depo kapağı plastik ama borunun üst kısmı metalden olmalı ve aslında burdan sızdırma yapmamalı.Sızıntıyı nerden görüyorsunuz ?

BAGKUR bunu beğendi.
  4. jointofjah

jointofjah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Selim Beyaz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    İlgi gösterip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Öncelikle neden sürekli aynı servise gitmekte ısrarcı olduğumu söyleyeyim arabamı ata dan aldım ve iş ev arasında en uygun yer vaktim kısıtlı bu yüzden gidiyorum. Mazot sızıntısı konusuna gelirsek sürekli mazot depo kapağının ordan sızarak rüzgarın ve ivmenin etkisiyle arkaya doğru sızıyor önce sarımsı bir leke sonra çamura dönüşüyor mazot orda kendi yolunu yapmış çok rahat görülüyor. Geri geri gidip el freni çekmek konusuna ise hiç giremem çünkü sonucunu bilmeyecek bir işe girecek gücüm yok Allah korusun yanlış bir durum olsa eminim ki suçu üstüme atmakta servisten iyisi yoktur. El frenini sıktıktan sonra sorunsuz bir şekilde bana aracımı teslim etmeleri gerekmez mi ?

Bu Sayfayı Paylaş