Hyundai Accent aracım var. Bugün ilçeden il merkezine gitmek için aracıma bindim. Hiçbir anormallik yoktu. Yaklaşık olarak 40-50 km gittim. Daha sonra birden direksiyonun her zamankinden çok daha kolay döndüğünü, çok farkedilir bi boşluk olduğunu gördüm. Ama sanki aniden oldu ilk 40 km de hiçbir anormallik yoktu. Sonra direksiyonu sağa doğru kırmak zorunda kaldığımı farkettim, düz yolda bıraktığımda sola gidiyordu. Arkadaşlar bunun nedeni ne olabilir? Yola çıkmadan önce geri geri çıkarken araç bişeye takıldı, ben de yolda bi çukurluk vardır diye biraz daha yüklendim, meğer koca bi kaya varmış yolda. Kenara atmış taşı tekerlek heralde. Bu olayın hemen sonrasında yola çıktım ama dediğim gibi ilk 40 km de hiçbir anormallik hissetmedim. Arkadaşlar sorun size göre nedir? Bana çok masraf açar mı?
rot başlarına baktır bence en mantıklısı anlattıklarına göre o eğer sola kayma varsa eğer hidrolik donsa hiç hareket etmez direksiyon dediği gibi arkaaşın çukura falan girmişindir yada kasise sert şekilde rotlar dan olabilir