slm arkadaslar 99 yumurta kasama angel far yapmak istiyorum forumda baktım ama fotograflar hep kırık göremiyorum uygulamayı nasıl yapagamı tam kapsamlı bilen warsa yardım ederse sewinirim
Merhabalar kulaklarım çınladı bugün Angel far için şeffaf far tavsiye ederim. İstanbul/Aksaray dan almıştım ben sene 2011 de.. Normal fara yapacaksan pleksi angel tavsiye etmem. Farın ısısı ile erime yapıyor. Florasan angel halka daha iyi ama iyi sabitlenmezse bi çukura girdiğin an oynama yapabilir yada kırılabilir. Bir de florasan angeller beyinli yani xenon gibi balastları var. 2 parmak kalınlığında bişey, fazla büyük değil. Su ile temas ederse bozulur, buna dikkat etmen lazım.. Gelelim montaja.. Orjinal yada çıkma fara yapacaksan önce farı ısıtıp far camını açman lazım. Bunun için iyi hava üfleyen fön makinesi işini görür.. Far camını kırmamaya dikkat et, tornavidayı ısıttığın yere yani cam ile farın plastik kısmının birleştiği yere sok ve plastik kısmı biraz bük.. 1 farın camını açman yaklaşık yarım saatini alabilir, ben ustalaştığım için 15 dk mı almıyor Farı açtın mı, angelleri farın içine sabitle, elektrik kablosunu park lambasının olduğu delikten çıkar ve parkların ucunu kes, direkt bağla.. Angelleri metal kablo ile sabitlesen daha iyi olur. beyaz renk olursa belli olmaz fazla.. Far çanağına 2 tane delik açıcan, delikten o teli geçircen.. Delik çok ince olsun ve en ince matkap ucuyla del.. iğne gircek kadar olsun. yada yorgan iğnesi ile de delebilirsin.. üstten 2 tel, alttan 2 tel, biraz da yapıştırıcı sürersin ısıya dayanıklı, on numara olur.. Sonra kapatırken farın kenarlarını ısıt.. farın kenarlarını ısıtınca silikon erimeye başlıyacak. sakız kıvamına gelince farı tekrar yapıştır. ardından kapattıktan sonra şeffaf silikon ile 1 kat daha üstünden geç.. farı ve far camını iyi yapışması için plastik kelepçe ile bağla.. kuruyunca yan keskiyle çıkarırsın.. İşte bu kadar Resme gerek yok detaylı anlattım, bulursam atarım ama.. Videoyu izleyebilirsin
angel halkalar hazırmı satılıyo acaba acıklama cok güzel olmus tesekkürler ancak resimli olsaydı daha iyi olurdu