Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Anfinin Deck Ile Çalışması

'İ20 Forum - Club' forumunda byrm41 tarafından 7 Mart 2018 tarihinde açılan konu

1. byrm41

byrm41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Bayram hrs
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    Orta kasa i20 ye orjinal teyibine deck çevirici ile anfi bağladım. Anfi teyip ve kontak kapalıyken çalışmıyor. Işığı yanmıyor. burda sorun yok. Fakat araba çalıştığında teyip kapalı ama anfinin ışığı yanıyor anfi devrede oluyor bunun sebebi nedir. Kontak açıkken veya araba çalıştığında teyip kapalı iken anfi kapalı olması gerekmiyor mu? Işığı yanıyor neden. Ben teyibi açmadan devreye girmesini istemiyorum. Nasıl yapabilirim?

2. Sevra

Sevra Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3,548
    Ad Soyad:
    Sevra
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    VW
    Görüldüğü kadarı ile, anfi kontağa bağlı. Haliyle teypten bağımsız çalışmakta. Böyle kalmasını öneririm, herhangi bir zararı olmayacaktır.

Teyp ile çalışması için, teybin üzerinde mevcut ise; CD Changer veya aksesuar çıkışından, soketteki pinlerden 12v almanıza gerekecek, bununda sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Anfiyi kaldırmayabilir.

İnternette çeşitli röleler mevcut. Teyp çalıştığında çıkış veren bir kabloyu bulun, o röleye tetik olarak bağlayın. Sonrasında röle çıkışını anfiye verin. Röle hakkındaki bilgiyi arkadaşlarımız vereceklerdir. Maalesef; bilgi bitti bende.

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. byrm41

byrm41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Bayram hrs
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    Peki kontağı açtığımda marşa basarken anfi de akım çekiyor. Bi sıkıntı çıkarmaz mı. Yada aküye giden kabloya bi aç kapa düğme taksam söförün ordan geçirdim kabloyu. Hem millet kapat arkayı deyince kapatırım. Hem arabayı çalıştırdıktan sonra açarım :)

4. 37Recep37

37Recep37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Recep Alptekin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Deck ceviriciyi hangi kablp lara baglamam konusunda bana olur musunuz 0541 534 8498

Bu Sayfayı Paylaş