Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Anfiden - Kolanlara Motor Sesi !

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda okanalgun tarafından 15 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. okanalgun

okanalgun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Öncelikle Konuyu gerekli bölümde arattım bulamadım.

Aracıma Ucuz 100 Tl lik 0 bir anfi aldım inanın markasını bile soranız şuan aklımda değil. işde bagaja da bitane bas kapılara sony filan....vs.

ama anfinin sesini açınca arabanın gaza basışım dahil bütün motor sesi arabanın içinde kolanlardan geliyo :)

fikriniz varmı ?

birisi şaseyi düzgün bağlamamışlar dedi
    birisi tesisatın şase kablosu arasında bobin gibi bişe olucak dedi ( sordum varış )
    en son bitanesi anfin dandik dedi :) öle de kaldı 1 yıldır.....

2. Misafir

Misafir Guest

Benim'de bildiğim bu, arada meksefe bobini (kondansatör)olması lazım ama kapasitesi önemli...

3. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Dostum açıkçası burada bir elektronikçi olsa bile sonuçta bu işlerden iyi anlayan bir tamirciye gideceksin. Sonuçta fazla pahalı bir olay çıkmayacak onu söyliyim. Dandik anfi bile olsa böyle ses çıkarmaz. En basitinden çoğu teypçi birçok zaman teyp arkasındaki parazit önleyici bobini bağlamıyor veya yanlış bağlıyor genelde sorunda bundan çıkıyor ama elbette başka bir sebepten de olabilir. Örneğin aküden anfiye direk power kablosu çekildiyse bununsub-out kablolarıyla aynı yerden döşenmemiş olması gibi muhtelif sorunlar ancak görerek anlaşılır. Kolay gelsin.

4. Yunus KINALI

Yunus KINALI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teybinizin arkasından anfiye giden çift jaklı kabloyu değiştirmeyi denediniz mi acaba?

5. ruysall

ruysall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dediğiniz problemi ben öneceden echolizer da yaşadım. Motor kısımında aküden elektriği doğrudan alıyordum. Elektrik echolizer a direkt giriyordu ve yüksek performans alıyordum bence sorun meksefe denilen süzgeç takılarak çözülebilir. Antalya da bu işi profesyonel olarak yapan Işık elektronik var. Ben de accent i me osawa marka amfi almıştım 2.el ama Işık elektroniğe gittikten sonra inanın taktırmaya elim varmadı. Sorun cihazın kendi ses ve gürültü süzgeçlerinden (tabii ki varsa) de kaynaklanıyo olabilir. kolay gelsin.

6. kicker

kicker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Fahri ŞEN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    1-teypten amfiye giden ses sinyal kablosu kaliteli olacak.

2-aküden amfiye giden 12 volt kablosuyla, teybin arkasından amfiye giden ses sinyal kablosu birbirine yakın olmayacak. yani birini aracın sağ tarafındaki döşemelerin altındandiğerini sol tarafındaki döşemelerin altından çekmeniz gerekiyor. yakın olunca etkilenir.
    Düzenleyen : kicker

7. fatih10305

fatih10305 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bilmiyorum sorununu çözdünmü ama, benimde yapıyordu aynı sesi sanki uçak gibiydi, neyse... sana önerim;

1. ses ve elektrik kablolarının yakın geçmesi( ben folyoyla ses kablolarını kapadım biraz kesti)
    2. anfiden yapılan bi ayar ( bunu yaptığımda ses tamamen kesildi)

bu arada benim anfi Edison aynı ayar seninkinde olabilirmi bilmiyorum istersen bi bak saygılar...

8. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynı sorunu şuan aracımda yaşıorum aynısı değilde kolonlar arabayı çalıstırcan cazırtı yapıo cok ustaya gösterdim en son bit pazarında necip usta var her kez tanır o çözdü sıkıntı ön sağ kolonun bağlantısından kaynaklanıyor. Araçtan şase alıyormuş.Şimdi o kolonu ve sağ arkayı iptal ettik teypten suan 2 tane soldakiler çalıo bi sıkıntı yok en kısa zamanda önlerimide değiştiricem o zaman sıkıntı kalmıcak.Seninkide bunla alakalı olabilir.

9. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    bendeki sorunu anfiye yakın biryere kömür dedikleri birşey bağladılar sorun çözüldü

Bu Sayfayı Paylaş