Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Anfi Ve Sub-woofer

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda GRAFTT tarafından 20 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Getz aracımdan önceki aracımı almadan önce hazırlık olsun diye 2003 yılının ocak ayında Anfi ve Sub-woofer almıştım. Orjinal teybe anfi bağlandığında motor sesini içeri alır sözünü duyunca ambalajından dahi çıkarmadığım malzemeleri ilk defa fotoğraf çekmek için çıkardım. Birkez dahi çalıştırmadım...

Gelelim ana meseleye. Arkadaşlar bu ürünlerin + ve - nedir nasıldır ? Satmaya kalksam tek tek ne kadar eder ?

Anfim Roadson AMP 2950 500 W 4Channel

Osawa W2020 220 Watt 40 rms

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yardımcı olacak birisi yok mu acaba ?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley26.gif

3. Misafir

Misafir Guest

abi ses sisteminden anlayan ersin abi vardı kamyoneti olan onla irtibata geçmeye çalış.sorularımızı da cevaplıyordu ya...

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çağlarcım, dün gece açtığım konuya bir kişi dahi yorum yapmaması beni şaşırttı, ben elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştığım halde bana yardım eden olmuyor nedense ? Bu iki malzemeyi satı parabama kapı hoparlörü almayı düşünüyorum, fiyat olarak ne kadar eder v.s. Umarım Ersin kardeş yardımcı olur...

5. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    piyasa çin malları dolu olduğu için alternatif çok fiyatlar çok düşük.. amfiniz 50 ile 100 arasında sub'ta 20-30 lira eder sanırım..

Düzenleyen : ukalaboy

6. Birol Çalışkan

Birol Çalışkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  7. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    erkan kardesım bu amfı bızım getzlerın kapılarında bulunan kolonlara yeter sanırım ( fazla bıle gelır ) kolonları degısınce takılan kolonlarıda kaldırır mı? orjınal cd calarla......?????https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

8. Misafir

Misafir Guest

bende senınle aynı durumdayım abı..bır konu acıyorum yaklasık 50 kişi bakıyor 1 2 yorum var..ben gordugum her konuda yardımcı olmaya calısıyorum..sanal modıfıye başlıgına o kadar calısma koydum mıllet bakııp bakıp cıkıyor yorum yok..hepsini sildirdim bende..bir daha da eklemıcem foruma ne bir konu ne bir resim..

9. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Abi müzik sistemlerinden anlamam pek. Ama konuda kapılardaki kolonlar için yeterli geleceğini söylediler. 6 sene önce araba almadan önce almıştım orjinal teypte motor sesini kolonlardan gelir değince hiç çalıştırmadan öyle kaldı.

Arabada abartılı şeyler sevmediğim için satıp kapılardaki kolonları değiştiricem sadece...

10. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    anladım erkan kardesım... kapılara yeter sanırım bırde kolonları yenıledımı tamamdır ses işihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifay basında goruselım ...ayarlarda msn ım var konusuruz aybasında

11. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tamam abi sen nasıl istersen.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

12. barış karakaya

barış karakaya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eger cok yuksek bir ses istemiyorsanz bu anfiyi 250 300 wlık kolonlarda kullanabilirsiniz ben bu tesisatın aynısını bir arkadasıma kurdum pıoneerin 250w kolonlarını kullandık sesi muthiş geldi sonradan wofere kabin yapıp koyduk hoperlorlerin sesi boguldu oyuzden bunu sadece kolonlarda kullanabilirsiniz diye düsünüyorumarkadasım 2 sene kullandı arabayı sattı

Bu Sayfayı Paylaş