selam arkadaşlar benim bi kaç sorum olcak elimde Sunny SNY 4B10 Oto Anfi marka anfi var RMS dedikleri yerde 60wx4 (4 Ohm), 90wx4 (2 Ohm) bu yazıyor Jameson Jw 3800 30 Cm Çift Bobin 1200 W Woofer 255427 bu markada bass var bununda RMS 400W yazıyor ben bunlarla tesisat kurmayı düşnoyrum 1.sorum bu anfi bass ı kaldırırmı 2. sorum başka neler gerekli normal bir tesisat kurmak için şimdiden tşkler.
ve bir sorum daha olucak Jameson Jw 3800 30 Cm Çift Bobin 1200 W Woofer 255427 bu bassa 50 lt kabin aldım geniş portlu sizce nasıl uygunmu olmuş
daha bugün başka bi konuda anfi konuşuluyordu, yanlış anlama ama o kadar çok bu konudan açılıyor ki millet yazmaktan bıkıyor arama butonunu kullanın yada müzik sistemi konusuna bi bakın derim yoksa çok bekleyeceksiniz gibi gözüküyor https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=20109 Düzenleyen : Coşkun Özcan
ben ama hiç anlamıyorum bu rms filan yetermi yetmezmi bilen birisi olsa cvp verse iyi olurdu yoksa aradım okudum bu günküleride hiç birinde anlamadım köprü möprü bişiler yazıyor da benim anlamadım benim bassa yetermi anfim
benden bi tavsiye, madem anlamıyorsun hiç kendi başına uğraşma ya bilen birini bul sana toplasın, yada bildik, güvenilen bi yere gidip tesisatnı yaptır, yoksa bu tesisat işi bi deniz gibidir, sonu yok
Eğer Değerler Doğru İse 60W RMSli Bir Anfi ile 400 W RMS li Bir Wooferi Beslemek Çok Zor Olur..Tabi Bunlar Jameson Sunny Alpin Kamosonic Harward Vs Markalar Olduğu İçin Değerleri Pek Doğru Değil..Ufacık Kolon Alıyon ÜStünde Yazıyor 1800 W Ne Biçim İŞ Bu..
evet haklısın ama tam bende anlamıyorum yani elimdeki malzemeler bunlar yani değerlendirmek istiyorum bunları oyüzden
o anfiye 4 haporlörü bağlarsın, bass içinde mono anfi alırsın, biraz güçlü bi anfi olur, anca bu şekilde değerlendirebilirsin bence
hımm anladm dostum saol peki bide bu bassa 50 ltlik kabin almıştım bu benimkine göre normalmi ani büyük gelirmi