pionner ts-w310d 1400w çift boboin bass var arkadaşlar bende goldmaster nf947 anfiye bağlıydı şimdi anfim yandı cıkışları yaktı ve bu bassı besleyecek gercek anlamda 300 tl civarında bir anfi tavsiyesi istiyorum mono anfi öneriyorlar genelde bilgisi olan varsa cvp yazarsa sevinirim Sony XM-N1004 1000W 3/4 Kanal Amf mantığıma yatan yorumlardan gördüğüm kadarrıyla bilgisi olan yada kullanan varsa bir yorum bekliyorum...
Mono anfinin yeri ayrı. Ama tavsiyem eğer kaliteli ses olsun diyorssanız çift amfi kullanman biri stereo biri mono. Bahsettiğin amfi hakkında bir bilgim maalesef yok inşallah kafana göre bir amfi bulursun
benim aracımda 2 tane jbl 1000 watt toplam 550 rms bass baglıydı onu forwel anfıyle beslıyordum banamısın demıyordu sımdı satıyorum uygun fıyata düşünürse yardımcı olurum
Ne kadar diyon peki gardsım o anfiye tandk birinde jameson 505 var eğr onunla anlşamzsak neden olmasın
125 bırakırım sana bı anfı jameson gıbı stereo deıl ama monodur sadece bass baglarsın madem bass randıman alacaksın monoyla beslemelısın