Merhabalar arkadaşlar... Getzimizde şuan pioneer deh1400 teyp + pioneer TS-A6994S serisi kolonlarım var. Ve şuan anfi + swoofer almayı düşünüyorum bütçe soracak olursanız 500 tl aşağı yukarı bütçemiz var oynamada olabilir... Sbwoofer olarak pioneer 309d4 olarak karar kıldım gibi ( mirkan hocamızın tavsiyesiyle) anfi olarak kafam biraz karıştı mono mu düşünmeliyiz yoksa 4 kanal bir anfimi monoda kolonlar teypte kalacak ve ses aynı kalacak hatta volume ü cok açamayacağım için (40 lara kadar açıyorum şuan) şuanki gibi dogal olarak ses düşecek( amatör bir düşünce) 4 kanal alacaksam nelere dikkat etmeliyim marka modelde yada komple anfi swoofeer tavsiyelerinizi bekiyorum sistemdende beklentilerim. sorarsanız sokağın başından geldiğim belli olsun örnek verirsek ve netten satışta gg de hangi satıcılar sorunsuzdur yada bildiğiniz önerebileceğiniz bir site varsa yine memnun olurum ilginiz için şimdiden herkeze çok teşekkür ederim...
merak ettiğim konuda o zaten mono anfi bağladığımızda kolonların seslerinde düşüş olmayacakmı en fazla 25 30 a kadar ses açacağımızdan 4 kanal anfilerdende aynı performansı alamazmıyız fiyat x performans olarak
mono amfi bağlandığında bass'a teypten ve amfiden güzel bir ayar çekip diğer kolonların ve bassın bir bütün olarak çalmasını sağlayabilirsiniz benim arabada amfi sadece bassa bağlı mid takımlarımdan gayet güzel ses alıyorum pioneer teyplerde sla diye bir özellik var onu biraz yükseltip bassı kısınca gayet güzel bütün bir şekilde bassıyla midiyle tiziyle güzel ses alınabiliyor
bence sterio ama güçlü bişey alın 4 kanallarda sterio olup mono kanalı olanda var 2sini mono kullanıp sub girersiniz geri kalan 2 kanalada midleri girersiniz subwoferın rms i 300 örneğin alacağınız amfinin 2 kanalı monoda en az 300 rms vermesi lazımki sub güzel çalsın anlatabildim mi tam olarak bilmiyorum
karar verdik aldığımda paylasırım dediğinz gbi 4 kanal anfi alıcaz tşkler fikirleriniz için arkadaslar.
jbl px300.4 veya xetec p4 evonun altındaki hiçbir 4 kanal o bası çaldırmaz ... mono jbl 601.1 veya xetec 600.1 alın ... bir arkadaşımdaa xetec 600.1 var ... yeni tertemiz bir anfi ...
S.a mirkan paşam, yav sana bi sorum olcak... iki takım hertz esk 165 component takımı beslicek şöyle güzel bi anfi?ne önerirsin? kicker zx 650.4...(ısınma sorunu var dediler) pıoneer gm 600 (6000'de olabilir?).. eğer sende varsa sağlam şöyle stereo 4 kanal o da olabilir?