Google Store dan Sygic Navigasyonu indirdim. Yaklaşık 50-55 lira verip tam sürümünü almadım ve crack ini bularak uyguladım. A 101 den Navigasyon tutucu aldım ve bugün tam anlamında kullanmış oldum işte resimler Navigasyonu bedavaya getirdim. Benzin istasyonundan sinema çiçekçilere kadar hepsi var ve güncel Benim Navigasyonum yok ona verecek param hiç yok diyenler üzülmesin. Bana Maliyeti yalnızca 5 lira oda navigasyon tutucusu. [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] [/URL]
galaxy ace galiba telefonunuz android deki ilk göz ağrım araç şarjınız yoksa yolda kalırsınız maximum 1.5-2 saat dayanırmı bilmiyorum full kapasite çalıştırırsanız
Bunun yerine 100-150TL civarı 7inç bir tablet alın onu kullanın. Çok daha güzel olur. Telefonu navigasyon olarak kullanmak güzel taki bir çağrı gelene kadar.
ben de bu şekilde kullanıyorum ama navi olmadığı zamanlar tutucuyu camda bırakma, çabuk yıpranıyor bu tutucular, tutmaz oluyor sonra. sürekli kullanımda ciddi şarj yiyor ama benim gibi nadiren kullanıyorsan sıkıntı olmaz.
Tüm programları denedim en güncel ve en hızlısı bu. Şarj olayına gelirse batarya koruma modu var şarjım normalden biraz daha uzun sürebilir. Gerekirse birde şarj cihazı alırım. Full yolda kullanacak değilim yalnızca İstanbul - İzmir gibi illerde şehir içlerinde kullanmam yeterli olur. Zaten İstanbula nasıl gidilir biliyorum
Navigasyona boşa para vermeme gerek yok. Zaten program notka atış yapıyor. 2-2.5 saattede istediğim her yere gidebilirim. Süre fazla bile
Öncelikle ebrik ederim.Bende düşünüyordum ama bir türlü icrata geçememiştim Benimkisi kullanmaktan ziyade merakımı gidermek amaçlı istiyordum.Çünki yılda bir iki kez şehir dışına çıkıyorum o da tatillerimde ihtiyaç duymadığım bir şey.Fakat olduğunu gördüm artık gerekli işlemleri yaparak ilerde ihtiyaç halinde hemen kullanabileceğim konuma getirip bırakacağım hazırda bulunsun.
Hayırlı olsun. Bende ağustosta tatile çıkıcam Allah nasip kısmet ederse(kuşadası,izmir,marmaris,çanakkale ,istanbul)nokia603 akılsız telefonum var bunu bende getz immde kullanabilirmiyim. yoksa gidip navigasyon alacağım.
HTC telefonumda crackli IGO8 var ben çok memnunum, ayrıca şarj sorunu yok, araçta USB girişi olunca..