Aracıma 2gb ram 32gb hafızalı multimedya teyp taktırdım. Sizlere bir kaç soru sormak ve önerilerinizi bekliyorum. Arabanın orjinal USB'sin de android auto çalışmıyor,sadece şarj işlemi yapılabiliyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Teyp in radyosunda kanal isimleri yazmıyor ve oto arama yapılmıyor. Tavsiye edeceğiniz çevrim dışı radyo var mıdır? Navigasyon için Google haritaları kullanıyorum ama bu cihazlarda genel olarak kasma programı yapıyor. Daha az kasacak ve çevrim dışı kullanabileceğim bir uygulama var mıdır? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ek olarak agama launcher'ı internette araştırmalar sonucunda buldum ve aşırı kullanışlı tavsiye ederim.
Bende de android teyp var iki USB çıkışlı birini aracin USB sine bağladılar birini torpido gözüne attılar bende de kendi USB calismiyordu sonradan kendi kendine çalışmaya başladı, içinde devre gibi bir şey var normal USB lerden farklı olarak bir elektronikciye gosterseniz belki çözerler. Ben internetten crack li pro sürüm bir navigasyon indirmiştim adı sygic
USB çalışmama sorununu çözdüm. Cihazın kendi USB si 2.1 ama aracın USB si 1.1 yazılımdan USB girişi 1.1 yapınca aracın orjinal USB si çalışıyor, fakat bu seferde cihazın usb si çalışmıyor. Benim için aracın orjinal USB si daha öncelikli olduğu için 1.1 de bıraktım.