Selamın Aleyküm Arkadaşlar Accent Admire 1.3 Aracımın Anahtarını Sustalı Anahtara Çevirmek İstiyorum fakat bu anahtarda immobilizier var mı yani anahtarı kesip sustalıya çevirdiğimde çalıştırma da sıkıntı yaşarmıyım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Az çok anlarım sıkıntı yok yapamayacağım şey değil fakat bunda immo olduğunu düşünmüyorum neresinde olabilir ki anahtarın açılır hüçbir yeri yok anlayamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
95ten beri bütün hyundailerde var, belki daha eskilerde bile olabilir. immo çipi anahtarın siyah plastik kısmının içinde oluyor. onu kesip koyan da var ama anahtarcılar yeni bir çipi kodluyor.
Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için iki anahtarım var bakalım kesip koyma işlemi için birini heba edeceğim ya olacak ya çöp olacak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun için çok çok teşekkür ederim yanlış kesmekten korkuyordum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O değil de ben bu immo'yu anahtarın metal kısmına dokunan ve oradan kontak tarafından okunan bir şey olarak hayal ediyordum. Hiç alakası yokmuş. Vay beee. İnsan her gün bir şey öğreniyor.
şimdi bir sustalı anahtar alıp oradaki anahtarı işletmeniz gerekiyor, kutunun içine de bu çipi yerleştirmeniz lazım