selam arkadaşlar. benim 2007 era 1,4 select aracım var. anahtarımı kaybettim. şu an yedek anahtarı kullanıyorum. yeni anahtarmı çıkarayım yoksa kontak sisteminimi değiştireyim. kasko açısından sakıncası ne olur. bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Bu durumu bence biran önce kaskonuza bildirmeniz gerekli. Olası bir durumda hak taleb etmeniz zor olacaktır.
kasko kayıp anahtarı da karşılıyor. Ama sanırım poliçede belirtilmişse. kaskoya bildirmezseniz hırsızlıkta sorun çıkarırlar Allah korusun
kaskoya bildirmeniz gerekli yoksa herhangi bir calınma durumunda 2 anahtarıda onlara ibraz etmek gerekio 1anahtar kayıp olursa kasko para ödemio
yedek anahtarımı kaybetmiştim ve aracımı perte çıkarttım kasko anadolu sigortaydı arabanın değerini fazlasıyla verdiler yedek anahtarınıda beyan yazıp kaybettiğimi söyledim bir sorun çıkmadı ama hırsızlık gibi bir olay olsaydı sorarlardı kesin. fakat her iki işlemdede kaskoyu bağlayan bir durum yok bence sonuçta sizden istenen 2 adet anahtarama yinede bu konu hakk. daha bilgili birisinden mesaj bekleyin bu benim şahsi kanaatim.