Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

anahtar kaybı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda tevfikyildizim tarafından 17 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. tevfikyildizim

tevfikyildizim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar. benim 2007 era 1,4 select aracım var. anahtarımı kaybettim. şu an yedek anahtarı kullanıyorum. yeni anahtarmı çıkarayım yoksa kontak sisteminimi değiştireyim. kasko açısından sakıncası ne olur. bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu durumu bence biran önce kaskonuza bildirmeniz gerekli. Olası bir durumda hak taleb etmeniz zor olacaktır.

3. Misafir

Misafir Guest

kasko kayıp anahtarı da karşılıyor. Ama sanırım poliçede belirtilmişse. kaskoya bildirmezseniz hırsızlıkta sorun çıkarırlar Allah korusun

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    kaskoya bildirmeniz gerekli yoksa herhangi bir calınma durumunda 2 anahtarıda onlara ibraz etmek gerekio 1anahtar kayıp olursa kasko para ödemio

5. vilemsan

vilemsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yedek anahtarımı kaybetmiştim ve aracımı perte çıkarttım kasko anadolu sigortaydı arabanın değerini fazlasıyla verdiler yedek anahtarınıda beyan yazıp kaybettiğimi söyledim bir sorun çıkmadı ama hırsızlık gibi bir olay olsaydı sorarlardı kesin.
    fakat her iki işlemdede kaskoyu bağlayan bir durum yok bence sonuçta sizden istenen 2 adet anahtarama yinede bu konu hakk. daha bilgili birisinden mesaj bekleyin bu benim şahsi kanaatim.

Bu Sayfayı Paylaş