Arkadaşlar merhabalar biliyorsunuz ben Polonya'da yaşıyorum. Bu standart kalas gibi anahtarlardan kurtulmak istiyorum. Youtube üzerinden bir kaç video izledim her şeyi kendim yapabilirim diye düşünüyorum ( Sonuçta mühendis adamız ) yalnız tek bir soru var kafamda bizim bu 2008 modellerin anahtar başlarında çip var mı ? Varsa nereye konumlandırılmış bilen birisi var mı acaba ? Bu sustalı anahtar yapacağımda kafayı keserken çipi iç etmeyelim. Şimdiden teşekkürler.
Bu eleman kasabın önde gideni bunların memlekette maket bıçağı denen alet icat edilmemiş mi acep ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Hocam eleman harbiden kasap Daha temiz halletme şekli nasıl olur ? Maket bıçağıyla kesilir mi bu plastik ?
Anahtarın demir kısmından yukarı doğru kesilebilir direk maket bıçağıyla kesilirmi bilmiyorum ama eleman kesmediği yeride penseyle koparmaya çalışıyor ondan dedim ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Anahtarınız yukarıdaki gibiyse onların ici açılabiliyor diye biliyorum ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Abi böyleyse sök tak çok basit ama kasapın kestiği gibi ise cerrahi müdahale şart Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu benimde aklımda varsa işlemin sonunda immo çipini anahtarın iki yarım parçasında da görmekten korkuyorum
Arkadaşlar kesme işlemine başladım Vallahi 1 tane anahtarı bu uğurda feda etmeye hazırım ne yapalım İnce ince kesiyorum şuanda
Şimdiden belirteyim maket bıçağı kesmiyor. Anahtarın oturtulduğu plastik gövde çok sert ve maket bıçağı bu plastiği penetre edemiyor. Farklı bir yöntem bulmam gerek.
Arkadaşlar kesme işlemi tamam. O kadar korkmaniza gerek yok keserken. Ben yan tarafları çakmakla erittim biraz sonra keskin bıçakla kestim baya zorladı ama başka türlü kesilmiyor. Sorusu olan varsa bana ulaşsın yardımcı olmaya çalışırım. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o imkansız cidden. En son attığım foto var o şekilde kesme yaparsan hiç zarar gelmez. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi