Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Anahtar Değişimi

'İ20 Forum - Club' forumunda necaettin tarafından 17 Aralık 2018 tarihinde açılan konu

1. necaettin

necaettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2013 model i20 aracımın yedek anahtarı yıprandığı için yeni bir anahtar kasası ile değiştirdim. Araç bu yeni anahtar ile uzaktan açılıyor ancak anahtarı takıp çevirince çalışmıyor garip bir şekilde. Nedeni nedir acaba. Anahtar pili değiştiğinde vs. yapılan standart bir prosedür mü vardır acaba? Yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.

2. ihsangunes

ihsangunes Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    98
    Ad Soyad:
    İhsan Güneş
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Merhabalar. Anahtarın eski kumanda kasasında Cip denen bir plastik bir parça olması lazım. Onu yeni kasaya aktarmamış olabilirsiniz. Çünkü kontağı çevirdiğinizde aracınızda bulunan immobilizer bu cipi tanıyıp aracınızı çalıştırmanıza izin verir.

Kontrol edin eski uzaktan kumandayı. Kolaylıklar dilerim.

bekobey, sipartacus ve cenker_baba bunu beğendi.
  3. necaettin

necaettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler hızlı cevap için
    hesapta düğmelerin altındaki devreyi ve anahtarı eski anahtardan alıp aktardım ama
    başka bir parça(çip) daha vardı ve ben atladım demek ki. Gözüme ilişen başka bir şey olmadı ama.
    aktarım işlemini başarı ile tamamladığım için eski parçaları da attım tabi:)

4. cenker_baba

cenker_baba Guest

küçük siyah bir parça genelde yerinde sağlamcana durur.
    en yakın anahtarcıya her iki anhatarnız ile gidip eksik olan anahtara yeni chip taktırıp araca tanıttırırsınız. kayıp cip ide sistemden sildilermi sıkıntı olmaz

sipartacus bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş