Merhaba, Anadolu Yakası kendi aracımızı kedimizin yıkayacağı yerler nerede acaba? Kendi aracımı kendim yıkamak istiyorum.
Ben Böyle Yerleri Yurtdışında Biliyorum Sadece Mikrofiber Eldivenle Araç Yıkayana Tuhaf Gözle Bakıldığı , Oto Yıkamaların Çamaşır Suyu ,Kostik, Kezzap İle Yıkandığı Bir Ülkede Yaşıyoruz
Avrupa yakasında da böyle bir yer bilen varsa haber etsin. Yakında kendi sistemini kuracağım sanırım. pazar sabahları üçüncü kattan hortumu salacağım aşağıya.:RpS_rolleyes:
Düşünmüyor değilim bahçede hortum var gerçi ama su ortak olduğu için çekiniyorum. 3 kovaya halloluyor aslında normalde.
benim balkonda normal musluk vardı. geçen gün onu değiştirip çamaşır makinelerinin takıldığı ucu vidalı tip olan musluklardan taktım. evde yaklaşık 5 metre kadar bir hortum ve fiskiye tabancası vardı. bunları da takmak için aparatlarını alıp taktım. gayet verimli çalışıyor. araba yıkamak için ideal bir sistem. 10 metre kadar hortum alıp ilave yaptığım zaman aşağıda rahatça yıkarım sanırım.
[h=2]Anadolu Yakası kendi aracımızı kedimizin yıkayacağı yerler nerede?[/h] Başlıkta sizinde dikkatinizi birşey çektimi?
Allah hepinize garajlı evler nasip etsin inşallah Mürselim bi nano yaparız senin araca yıkanması bile kolaylaşır hem de uzun süreli koruma olur
altunizade total dışında bir yer bilmiyorum orda yüksek basınçlı su ve köpük var yolum düşerse orda yıkarım ara sıra ayrıca otosanda oto yıkama var herkez hacının yeri diyo orda veriyon iç dış parası adamın işine geliyor kendin yıkıyosun
mürselcim koruma zamanı gelmiş 2 yıl geçmiş Gel gel sana da yaparım koruma ama baştan söyliyim çok çalıştırırım
Bostancı total var e-5 yanında basınçlı su köpük 3 tl ben bağımlısı oldum haftada 2 gün gidiyorum çalışanlarla kanka olduk