Arkadaşlar bu H7 ampullerin ömrü kaç ay yahu ??? Malumunuz ben aracımı sıfır aldım , yaklaşık 16 ay oldu aracımı alalı 19700kmde şuan !!! Ve bir ay önce sağ kısa far ampulü yandı şaşırdım , keza arkadaşlarımla konuşurken 2-3 sene hiç bir sorun olmadan kullananlar var -ki hemde kimi şahin kimi focus kimi megan kullanıyor !!! Neyse servise gittim değiştirdim aradan bir ay geçti ve dün bu seferde sol kısa far ampulu gitti :S şimdide sol far yanmıyor bu nasıl olur yahu ??? Bu ampullerin ömrü kaç ay bilen varmı ? Veya benim gibi değiştirmek zorunda kalan varmı? Not:Tamamen orjinal farlar ,ampuller hiç ellenmedi veya değiştirilmedi bu güne kadar modifikasyon anlamında bir oynama yapılmadı farlarla ilgili!!!Aklıma gelmişken bir düzeltme daha yapayım , hiçbir zaman kontak basarken farlar,teyp,klima,havalandırma veya herhangi bir elektrikli aksesuar açıkken aracımı çalıştırmam yani herşey off konuma alır ondan sonra aracımı çalıştırırım !!! Düzenleyen : Kaan Çelikçi
bu kısım bence şans benimde 4.5 senedir kullanıyorum arabayı aldığımın 6. ayında sağ arka fren lambası değişti ozamandan bu yana başka bir değişiklik yapmadım ampullerde