Arkadaslar bozuk yollarda on takım cok ses yapıyor on sag amortisorum patlak amortisorleri ve z rotlari degistirmeyi dusunuyorum ama orjinalini nerde bulabilirim veya hangi marka onerirsiniz
Bu kaniya nerden vardiniz Amortisor ve z rot diye Ses yapacak olarak Amortisor var Amortisor takozu var Rot kolu var Rot basi var Alt rotil var Z rotil var Ust salincak var Alt tabla var Viraj demir lastigi var Bunlarin hepsi bozuk yolda ses yapablilir
Ustaya göstermis olabilir? - benim getzinde ön sol patlamisti. Komple ön arka monroe markayla degistirdim cok memnunum.
Genelde amortisör takozları ses yapar. Yine de ustaya göstermeden parça almayın derim. Amortisör için Maysan Mando veya Monreo markaları tercih edin.
Usta bakti o dedi sag amortisor patlak z rotlarda yipranmis diye kucuk bir yer oldugu icin ellerinde parca olmadigi icin degistiremedik siparis vermemiz gerekiyor
arıza tespiti için, rot balansçılar hizmet veriyor. alt takımı komple kontrol edin derseniz, size değişmesi gereken parçaları liste halinde yazıp açıklama yapıyorlar. 20 lira da para alınıyor. eskişehire gelip değişim yaptırabilirsiniz, sanayide accente ait çoğu parçanın orjinalini bulmak mümkün. eskişehirde karamanlılar kore-japon parçacısını tavsiye edebilirim.