Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Amortisör

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda alikemal tarafından 1 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. alikemal

alikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Amortisör konusunda sıkıntım var, yardımcı olursanız sevinirim. 4 amortisörü de değiştirdim,takılan amortisör conson marka.Öncekiler çok yumuşamış ve sol ön depatlamıştı. Değiştirdim fakat araba çok zıplıyor lastik havalarını 27'ye çektimbiraz azaldı amahala zıplama var bebek bekliyoruz, dolayısıyla zıplamadan eşim çok rahatsız oluyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

2. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">Serdar beyin cevabı aşağıda, tabi siz forumda yenisiniz, konuyu taşımıştı ama görmemişsiniz normal. Bu başlıktan devam edelim o zaman. Saygılar. <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,993
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.