bugün aracıma uygun yağlı amortisör baktım 4 tanesinin fiyatı 260 lira dedi sizce neden bu kadar uygun bukadar ucuzunu taktırsam ilerde sorun çıkarmı bu sorduğum yer japon araçların parçalarını satan yer..
Fiyat normal eğer ürünler orjinal ise bir sıkıntı olacağını zannetmem. Ömürleri tamamen kullanıma bağlı aracı dikkatli kullanırsan uzun süre sıkıntı yaratmaz.
ben gazlısını 70 e almıştım bildiğim kadarıyla yağlılar daha pahalı die biliyorum ama bu 65 liraya geliyo tanesi ilginç bakalım takınca faydasını görcekmiyim konfor olarak yağlılar iyiymiş
Admire arka amortisörlerinin çiftini Maysan Mando ( Orjinal ) 110 liraya takma ücreti olarakda 30 liraya taktırmıştık. Monreo daha pahalıydı örneğin.
galiba benim sorduğumda mandoydu çünki ondan önce sol arka amortisörü ordan almıştım gazlıydı o onun markasıda mandoydu
ben gazlı kullanıyorum çok sertler arka boşken zıplama yapıyor viraja falan girme araç sollamada çok iyi ama
benimkiler tam bi işkence ya arkalar çok zıplıyo fakat makasda çok harikalar hiç esnemiyolar :RpS_razz: