arkadaslar bizim arabaya dokunmuslardı onun tutaklarını götürdüm kaportacıya yan tarafta parcacı vardı girdim accent amörtisör sordum 55 lira dedi tanesi hemen 2 arka amörtisör ver dedim çünkü arabanın içinde durulmaz olmustu seslerden orjinal 2 yıl garantili maysan mando aldım araba sanki sıfır haline döndü gram ses yok virajlarda daha ii tutunuo bosuna cekmişiz bu sesleri gercekten... buda değiştirmeden önceki yüksekliği şimdi bunun 2 katı daha yüksek duruo arkası :=)
Seslerden rahatsız olmamak eldeğil..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif Hayırlı olsun..
Bende de ses vardı arka amortisörler değişti amaaa!.. bu sefer de ön konsoldan ve direksiyonun ön kısmındaki göğüsten sesler gelmeye başladı.Sanırım arabaya yabancılık çekmeyeyim diye akıllı getz kendince çözümler buluyor.En çok da şunu anlamıyorum aracımı çok sevdiğim için o kadar da dikkatli kullanıyor ,titizleniyor, çukura ,kasislere girmiyor hani derler ya kız gibi kullanıyorsun diye aynen öyle ama sesler hiç kesilmiyor.
herkese tesekkür ederim arabayı daha severek kullanıorum gercekten sesler kesildi dert bitti SİNAN BARAN abi aslında sizin durumunuz şu bende bugun yasadım onu eskiden amörtisör sesinden lokurtudan diğer sesleri duymuomusuz o ses kesilince diğer sesler piyasaya cıkıo ama ben teshisi koyup hallettim dikiz aynası gevsemiz fısır fısır oldu araba vallah masallah diyelim