Site sakinlerine merhabalar, İzmit çevresinde yaşayan ve amörtisör problemiolan arkadaşlara tavsiye olarak İzmit Körfez Sanayi Sitesi'de Koçtaş girişinin bulunduğu kapıdan girildiğinde Cantürk Amörtisör diye bir tamir merkezi varmış. Sahibi Murat Cantürk Tel:0 262 335 33 67 İşyeri sahipleri tamir ettikleri amörtisörlere garantide veriyormuş. Bunu ben İzmit'e gidip gelen işyeri arkadaşımdan duydum.Yenisinden daha iyi oluyor cinsinden güzel sözler söyledi.Fiyatı da oldukça uygunmuş. Bu bilgiyi faydalı olur diye site sakinlerine duyurayım dedim. Selamlar. Ve hayatta problemsiz günler dilerim.
Aynı şey Ankara Ostim 'de devar.Hususi otolara 1 yıl ticari otolara 8 ay garanti veriolar.Ben orada değiştirdim.Hatta 1-2 kerede garantiden yeniden değiştirdim.İsteyenlere adını ve adresini verebilirm.Amortisor başı 30 TL.
Şimdiya kadar fiyatına kanıp iki defa yaptırdım ve hiç randıman alamadım, verdiğim paralar boşa gitti, bir daha'da denemedimama siz deneyin isterseniz..
Amortisör tamir eden kişilere kanmayın ve amortisör tamiri hem pahalı hemde doğru değil,gidin o parayı yeni amortisöre verin aracı gönül rahatlığıyla kullanın iyi sürüşler...
Genel itibariyle Hyundai halk otolarının amortisörleri ucuz oluyor. Diğer pahalı arabaların ki için iyi seçenek olabilir.
gazli olanlarda yapilmaz bence ama yagli amortisörde neden olmasin. yag ve körük degisince baska asinan parca yok icinde. ayrica daha ekonomik ve daha cevreci olur.
2 adetsıfırı 100-120 tl olan amortisörlerin tamiri için 75 tl istiyorlar ne gerek sıfır takmak varken....