arkadaşlar aracıma dün arkalara ve önler component aldım şimdi sadece bunu kaldıracak kadar bi amfi alacağım ama amfi hakkında hiç bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim..
Marka model olarak bır onerı yapmayayım ama duyulmus markaları tercıh et derım benım gıbı sunny kullanma:S
anladımda çok kanallı bide mono amfi war benim ikisi hakkındada bi bilgim yok ne kullanmam daha uygun olur acaba
sen stereo anfı kullanacaksın mono anfı bass ıcındır mıdler ıcın stereo olmalı 150 lıralık bır anfı senın ısını gorur yardım ıstersen ozelden msn adresını at yardımcı olurum anfı konusunda
mono olanlar subwoofer ıcın olması lazım cok kanallı tercıh etmelısın en az 4 olsun ılerde sub baglarım dıyorsan 5,6 olabılır
aldığın compenantların marka ve modeli nedir ? bu işe gönül vermiş biri olarak yardımcı olayımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
kendi aracımda kullandığım ve evde 3 adet daha bulunan xetec 200.4'ü taavsiye ederim ... sıfırını 150-160 tlye kadar bulabilirsiniz ...
Ayırdığınız bütçeyi ve mevcut Component'larınızın RMS değerlerini belirtirseniz daha çok yardımcı olunabilir.Ben kalite ve tonlamalarını beğendiğim Audio System F4 serilerini tavsiye edebilirim 400 ila 600 TL gibi fiyat aralığındadır.Birazdaha ucuz olarak JBL GTO-1004E, GTO-504E ve GT5-604E gibi 280 ila 400 Tl fiyat aralıklarındadır.Daha ucuz markaları tavsiye etmek istemem ama genede mecburiyet versa Mirkan kardeşim güzel bir tavsiyede bulunmuş değerlendirebilirsin.Saygılar.