Arkadaşlar forumda aradım fakat bulamadım.Aracıma bas ve amfi taktım fakat amfi belli bi süre sonra kapanıyor.Bütün ışıkları kapanıyor.Neden kaynaklandığını bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Ya aşırı yükleniyorsunuz yada yada bağlantıda bir sorun olabilir amfi kendini korumaya alıp kapatıyor olabilir benim aklıma bunlar geldi.
Amfi kendini korumaya alıyor. Mirkan Bey'in dediği gibi omaj uyuşmazlığı var, benim de başıma gelmişti. Güç kaynağı taktırarak çözümlemiştim.
Arkadaşlar problem sigortadan kaynaklanıyormuş.Orjinal içinden çıkan sigortanın içindeki tel kopuk oldugundan dolayı bi iletiyo bi kesiyormuş.Yardımlarınız için teşekkür ederim.İnternete giremediğimden dolayı cevap yazamadım bu yüzden herkesten özür dilerim.
merhaba arkadaşlar anfi neden bazı şarkılarda korumaya geçer mesela resul dindarın-gözlerin doğuyor gecelerimi dinlerken anfi korumaya geçiyor başka şarkılarda tık yok bu şarkıyı açıyorum anfi kapanıyor komik olabilir ama durum böle sizce bunun bi açıklaması varmıdır böle bi kaç parça daha var.
Anfi besleme kabloları voltajı tam geçirmiyor olabilir. BunlaRı kontrol etmelisin. KABLO KALİTESİ ÇOK ÖNEMLİ. 1- Anfi çok yüklenince veya çıkışları kısa devre olunca korumaya geçer. 2-Eger besleme + - 12 voltun altına düşüyorsa gene korumaya geçer 3-Şasi den aldığın - uç gevşek olabilir. 4-Birde kart üstündeki kabloların anfi gövdesi ile bağlantı lehim yerleri sesi çok açmaktan dolayı ısınıp lehim yerlerinde kopma yapabilir. lehimlerini tazele