Merhaba forum ahalisi 2 şey var aklıma takılan yardım edebilirseniz sevinirim. 1-)İlki amerıkan park baglamıstım gecen yıl ama sema uzerınden bagladıgım sekılde camurluklar aynı anda yanmıyor onlarında aynı anda yanması guzel olurdu bunu kablo cekmeden yapma yolu varmı? 2-)sorum merkezı kılıt yoktu modul taktırmıstım aldıgım zaman eskı arabamda da boyleydı gercı ama parklar yanıp sonuyor kıtle ac yapınca bunu sınyallere verme sansımız varmıdır?. Bunu dıreksıyon altından yapmıstı adam kablo vs cekmedı aynı yerde bunun bır sıgorta gırısı vs mı vardır?
1-kablo cekmeden yapılır mi bilmiyorum kablo çekerek olursa on sinyallere paralel bağlantı yaparak halledebilirsiniz. 2- direksiyon altından sinyal uçları bulunması lazim sinyal kolundaki soketten bulunabilir. Merkezi kilit beyninden parklara giden kablo iptal edilip sinyallere bağlanacak. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 için ) Bazı arabalarda goruyorum ıslem sanırım kablo cekmeden yapılıyor. ama nasıll..?? 2.) bu benı asan bır durum olur o halde.
Hiç sevemiyorum amerikan park işini. İki defa kaza yaptırıyordu, sinyal yanıyor mu yanmıyor mu belli olmuyor. Birinde sinyal veriyor sandım yola atladım meğer amerikan parkı yanıyormuş, diğerinde de sinyal vermiş ama belli olmuyor. Çok yanıltıyor, o anki algiya bağlı olarak sinyal yerinde ışık yanıyorsa beyin onu sinyal vermiş olarak algılıyor. Amerikan park olduğunu algıladığı zaman da sinyali seçmiyor beyin. Bu yüzden de muayeneden geçmiyor zaten.