19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Amerikan Park Montajı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda bnym97 tarafından 22 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

1. bnym97

bnym97 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    bünyamin çetinkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Arkadaşlar accent era aracına hiç amerikan park montajı yapan var mı?Bundan 3 4 ay önce modülü aldım fakat havaların soğuk olması nedeniyle bir türlü takmaya fırsat bulamadım.İnternette araştırdım fakat takıpta nasıl takılacağını anlatan hiç kimse yok.

Kaputu açıp farların olduğu kısmı biraz inceledim de pek geniş bir alan yok çalışma rahatlığı açısından farları komple çıkarıp bağlamayıp planlıyorum.Farları komple çıkarıp takması çok zor oluyor mu?Tecrubeli arkadaşalarun yorumunu bekliyorum.

2. ZeyboY36

ZeyboY36 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Barış ZEYBEY
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Normal amerikan park modülleri var, birde ayarlanabilir amerikan park modülleri var. Ayarlanabilir olanlardan takarsaniz muayenede tuşundan kapatır öyle muayeneye gidersiniz. Muayenede sıkıntı yaşamamak için. Sizdeki modül hangisinden? Ve takma işlemi 20 dakika sürer basit bir işlem. Ama hiçbir bilginiz yoksa dokunmayın. Ufak bir hatada aracın komple tesisatını yakabilirsiniz yada başka problemler çıkabilir.

3. shadow50

shadow50 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Özgür Doğan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben kendim taktım yumurta kasaya. Montajı gayet basit. Üzerinde neyin nereye bağlanacağı yazıyordu.

Bu Sayfayı Paylaş