Merhaba arkadaşlar aracımda bir süredir amerikan park var ama sağda solda gezerken diğer araclarda gördüğüm amerikan parklar daha canlı gibi duruyo benimkine göre. Benim amerikan parkım modüllü diyemi böyle yada amerikanın olduğu yere sarı film mi yapmalıyım çözümlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
lamba şiddetini arttırılabilen modüllü olanı var ondan alırsın. istediğin seviyeye göre açarsın yada kısarsın muaneye gircen zamanda kapatırsın sıkıntı yaratmaz bu ayarların hepsi tek modül üzerinden yapılıyor.
yanlış bağlantı yapmış olmayasın bende ilk yanlıs bağladığımda kısık yanıyordu sonra kabloları yer değiştrdim şimdi canlı yanıyor .)
led sinyal ampulu var onlar daha canlı gibi ondan denedim ben ama sorun oldu tekrar normal sinyal ampulu aldım
ayarlanabilen devreler var onlardan alabilirsin mesela bir örnek Ayarlı american pak her araca uygun amerikan park modülü A KALİT - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 134517118
Abi ben direk parktan kablo çekip sinyal içine atmıstım normal sınyal lambası kullandım sag sol bıldıgın turuncu gezıyorum canlı yı geçti artık yanı bence sende deneyebılırsın 2 adet duy ile iş çözülür
Benim taktırdığım amerikan park zaten modüllü 40 lira aldılar modülsüz yapmıyoruz çift duy ampul takıyoruz falan fılan dedı de ayarlama işini yapamadım yada bana sönük geliyor fotoğrafları yüklüyorum bir saniye.