selamLar arkadaşLar aracaım 2015 crdi dizel 45 bin bakımı yaklaşıyor araç 24 bin de serviste bakım yaptırmak istemiyorum çünkü servislere güvenmiyorum para kazanmak için sağlam araçta arıza çıkarıp, yapmadıkları bakımların parasını alıyorlarmış diye duydum (işini düzgün yapan servisler vardır tabiki) ama sanayide yaptırıncada garantisi bozulur diyorlar... youtubede otomobilin mesut abisi diye bir adamda sanayide yaptırınca garanti bozulmaz diyor... arada 250 300 lira var ve de sanayide herşey gözünüzün önünde yapılıyor arada kaldım tavsiyeleriniz neler dir.... birde aracımda Amerikan park modülü sinyaller var muayeneden geçmiyor diyorlar ve polis ceza kesebiliyormuş yani yasakmış bilgisi olan varmı Teşekkürler.
Amerikan park muayeneden geçmez ama polisin ceza yazdığını hic duymadım. Sonuç olarak bahane bulmak isteyen polis ceza da yazabilir. Aracın garantisi varsa serviste yaptırın bence garanti bitince dışarda iyi bir ustaya yaptırabilirsiniz. Servisleri biraz araştırın İstanbuldaysaniz maslak servis iyi diyorlardı. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
amerıkan park ceza yazılan bır durum degıl ama muaynede sokmenız yada ayarlıysa kapatmanız gerekır. servıs konusunda da garantı varken servıse gıtmek mantıklı bızım reno bır aracımızın 2senesı dolarken dıreksıyon pompası arıza yaptı garantıden degıstıler.dısardan yapılan bırsey olsa 2-3 bın bız odemek zorundaydık.verılen tum servıs parasını cıkartıyor boyle arızalar. bazı ufak seyler garantı bozmaz evet.ama bakım olayları servıste anlasılır bır durum ve sız onay vermedıkce yapmıyor servıste.