merhabalar, hafta sonu arabama gg'den dual oto teyp almıştım ve onu taktım. daha sonra öğrendim ki bu amerika için olanlardanmış ve radyo kanalları sadece tek haneli nolarda çekiyor (99,5 veya 89,7 gibi) ve cift haneli (yani 100,00 veya 88,4 gibi) kanalları çekmiyor veya durmuyor. bunu bir şekilde ayarlamak mümkünmü acaba. herkeze hayırlı günler. (KUSURA BAKMAYIN BAŞKA YERDE BU KONUYU AÇMIŞTIM AMA YERİ BURASI OLDUĞUNU GÖRÜNCE TEKRAR YAZDIM)
teyp bin marka modeli ne pioneer larda acma tusuna basılı tutunca fm die bi yazı cıkıo onu 100 yaparsanız oluo 50 yapınca sizinde dediginiz gibi durmuo
Genelde ayar veya mod tuşlarından birine uzun basınca radyo modu amerika, avrupa veya japonya olarak değişebiliyor. Kullanım klavuzuna başvurmak lazım.
pionnerin sitesinde bütün modellerinin kullanım kılavuzu vardı. ama ne marka ne model teyp kullandığınızı yazmamışsınız?
yazımdada belirttiğim gibi teybin markası DUAL XHD6425ve malesef kulanım kılavuzunda böyle bir bilgi bulamadım.
maleseff olmuorrr. banada amerikadan jvc mp3 player gelmisti. nereye gittiysem ayarlanmadi ama sadece sole bi sansin vardirr. orada asian abd europa seyi varsa ayarlarda . europa yaparsan calisirr
markası ne ise, o markanın herhangi bir teybinde bu ayarın nasıl değiştiğini bulmak lazım. Aynı mantık seninkinin modelinde de büyük ihtimalle işleyecektir.