19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Amartisorler değişmesi gerekiyor ?

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Oguzz tarafından 12 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Herkese merhaba ben arabayı bakıma verecgim
    75 bin bakıma yanlız on takimim berbat durumda boşluk var gibi takır tukur fln ediyor acaip derecede gurultu var sizce nedendir neler değişmesi gerekir..servis bide amartisorumun terledgni söylemişti ve degsmesi gerekior demişti tanesi 140 lira degistorken 2 onu degistrmk isterm seslerdn kurtlmk için 300 e yakın para yapior ne yapaym dsardanmi alaym alicaksmda ne alaym nerden alaym ck para turuor
    bakım fln on takmdanda ckack bseyler uyguna veremeye calisiorm :S

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Oğuz amörtisörlere baktır eğer onlarda sorun yoksa viraj demirleri ile burçları değiştireceksin.Aynı sorun bende de vardı.Çok rahatsız oluyordum.Burçlar ve viraj demirleri değişti.Şimdi bir sıkıntı yok

3. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Garantide değil mi araba? Garantiye alamazlar mı ki hepsi olmasa da ön takımdan belli parçaları?

4. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    viraj demirleri ile burçları diyorsun levent abi tamam ozaman özellikle baktırıcam onlara acaip sanki ön taraf boşta bi bozuk yoldan gidiyorsun tukur tukur tukur arabamdan soğumaya başladım ilk günkü gibi olsun istiorm ya.. Sadece amartisörlerden deil sorun belli bişey bu.. Arabam garantili ama bu parçalar girermi garantiye hiç bilmiyorum büyük ihitmalle girmez çünkü yollar malum çukurlar fln zamanla bozulabilir garantiye sokmazlar heralde.. Amartisörlerimdn sağ taraftaki hiç çalışmıyor boş gidip geliyor yukarı aşağı soldakide bi tanıdık bakmştı terleme yapmış dedi patlıcak heralde diğeride patlamış oyüzden garantiye almazlar demişti bilmiormm ama ne olur baktırıcam

5. ALKZN

ALKZN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bizim aracında 4 amartüsörleri patlamış Önlere 100 TLarkalara 80 TL dediler işcilik hariç Mersindeki Yetkili Servise gittik tanesine 150 TL istiyolar işcilik de 120 TL

Bu Sayfayı Paylaş