Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aman Dikkat Diyorum!!!

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda kepuze tarafından 16 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. kepuze

kepuze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugun 28 binde bujilerimi değiştirdim boschun lpg bjilerinden taktık tanesini 15 tl den aldık ve montajını halaoğluyla beraber yaptık ve gördükki denilenin aksine bujiler 10 binde bir değişmesede oluyormus ve en önemlisi FARKETTİK Kİ arabaya lpg montajı yapanlar afedersiniz de yapmışlar ağzımı bozacam şimdi aldıları para zehir zıkkım olsun 5 tane küçük demir kelepçenin maliyeti nedir ki bu Allah ın cezaları fabrika ufak bi bağlantı hortumuna dahi kelepçe attıgını göre göre sadece plastik boruları bağlayıp bırakmıslar hiç mi düşünmemişler bu boru 3 gün sonra gevşer mi diye neyse velhasıl gördükki gazda sızıntı olmus gerek borulardan gerek çevresinden bunu gördük ve onardık. lpg li aracı olanlar şöyle bi kaldırsınlar kaputunu baksınlar bi gazın bağlantı yerlerinde herhangi bi sızıntı sıkıntı var mı
    saygılar

Düzenleyen : Serdar

2. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    çok şükür bende öyle bi durum yok.. iyi farketmişsin

3. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bujileri nereden aldınız acaba?

4. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benim başımdan yangın hadisesi geçmişti. yumurta kasa karbüratörlü beyin... benzin hortumu sıcaktan kurumuş ve bezinde çalıştırıp tazziği yiyince yarıldı ve bütün motora benzin fışkırmaya başladı,ateşleme bobininden kıvılcımı alınca cayır cayır yandı bütün kablolarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif size tavsiyem 6 ayda bir kontrol ettirin bütün kabloları, kuruyan kablolara dikkat kardeşlerim...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

5. kepuze

kepuze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bujileri bosh servisinden aldım ama burdan isim vere vere kınıyorum Ankara KURUÇAYIRLI YETKİLİ SERVİSİNİ hoş yetkilerini de almıslar ya

6. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Usta harbiden kuruçayırlı resmen bitti, adamların karşı tarafta sıfır ve 2.el satış yeri vardı kapanmış geçen hafta. Hyundai sitesine girince Bayilerden silinmiş kurusahtekarlılar :)

7. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    benimde başıma gelmişti. sözde kaçak konrolü yapıyor adamlar....

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Evet o konudada dikkat edin mesela kuruçayırlıda telefonlara mesaj gönderiyor,%50 indirim yazarak müşteri çekmeye çalışıyor....bilmeyenler kanıyordur,hala yetkiliymiş gibi yazıyor,sakın aldanmayın,hep üçkağıt olmuş piyasa,hepsi yapıyor bunu,önce yetkili olup olmadığını sorup soruşturun derim.
    Düzenleyen : mmt.88

9. kepuze

kepuze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu ara arkadaşlar bujileri değiştirdirdikten sonra ve o kaçakları hallettikten sonra yakıt değerlerim çok şükür normale döndü 20 tl ş.içi gaz ile 90 km ye kadar düşmüştü ki şimdi yine 120 yi buldu hadi 5 ini benzine çık 115 o yüzden tekrar Aman dikkat Diyorum...

10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu forumda bayanlarda var, tekrar argo kelime kullanırsanız üyeliğiniz silinir. Lütfen forum kurallarını okuyun.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş