Arkadaşlar hyundai değil ama bu forumda takılmak hoşuma gidiyor mazur görün fikirlerinizi almak güzel.Sizce nasıl olmuş apaçi işi olmuş diyenlerede saygım var
Umarım burdan göründüğü gibidir, yoksa diğer türlü şahinlere takılan uyduruk lambalara benzemesinde...yalnız hos olmus, madem kırmızı sectiniz bunları sislerle falan destekleyin bence..
Emek verilmiş ve sorunsuz çalışıyor araca zarar vermiyorsa güzel de olmuş ne denir darısı isteyenlerin başına sen eski sonatacı değilmiydin yusuf kardeşim
malesef türkiyede araç altına led neon vs rağbet görmüyo sinir oluyorum bu olaya yabancılar arabalarına yapar filmlere çıkar milletin ağzının suyu akar biz yapsak apaçi derler deli oluyorum deli araç güzel olmuş bende mavi düşünüyorum yapmayı
Pek anlamam ustama yaptırdım baya uğraşıldı ama önden boş bir sigorta buldular ve şase tabi. Tuş yaptılar ayrı bir tuş. sislere bağlayalım dedi ama ben istemedim.Beyaz daha güzel olabilirdi ama annemde kırmızıda ısrar edince kırmadım. Maviyi sevmiyorum pek led olarak. Hocam stoplarda kırmızı olduğu için arkadan çok uyumlu oldu. Önlere beyaz zenon sisler ve farları beyaz angel yapacağım. Ben yapmadım ama ne önerirsiniz mesela pro. olarak ? Hocam biliyorsun çok aradım sonata accen vs ama bunu uygun bulunca bunu aldım ama birgün hyundaide kullanacağım Aynen öyle bizim milletin kafada birşey var
senin araç olmasada arkanda bir milenyum accent var galiba :RpS_love: aracın zaten sport ve güzel bir araba bu tarz arabalar götürür bu tür modifiyeleri
bu forumda aracınızın olup olmaması yada hyundai olup olmaması önemli değil güzel olmuş emeğinize sağlık lakin polislerle biraz fazla haşır neşir olacaksın haberin olsun
Bence güzel olmuş ama rengi mavi olsaymış bide jant içine de yapılsaymış 10 numara olurmuş.Ayrıca trafik polisleriyle sorun yaşamamak için bağımsız bir düğmeye bağlarsanız daha güzel olur.
Neon olayına ben girmem kesinlikle ama girenede mani olmam hani Zevkine uyuyorsa sorun yok. Görüntüde güzel. Bende yaptıracak olsam farklı bir renk yapardım...
Arkadaşlar valla maviyi hiç sevmiyorum ya ön farlardaki mavide değişecek zaten angel olacak. Bu arada ayrı bir tuşa bağlı zaten istenildiğinde kapatılıyor.
Direk bağlandı sanırım gerilimin düşürülmesi için araya birşey konuluyor. Söyleyeceğim yaptırdığım yere tşkler.