Arkadaşlar geçenlerde aracın su eksiltme sebebiyle LPG beynini değiştirdik. Su eksiltme yı kestik.ama bu seferde arabada gaza basınca hele alt devirlerde bi titreme peydahladi.lpgci bujilerden dedi ama motorcuda bujiden değil değiştirdiği beyinden sonra ayar yapması gerektiğini söyledi.iki arada biderede kaldım ikiside bundandır demiyo ve topu birbirlerine atiyo. Ne yapacağımi şaşırdım valla ya
LPG li araçlarda yaşanılan en önemli sıkıntılardan birisidir bu. Özellikle ateşleme eksikliklerinde çok baş gösterir. buji kablolarının eskimesi, bobin arızası gibi birçok sebebi olabilir. Buji kablosu arızaları genellikle kolay bulunamıyor. Deneme yanılma yolu ile yada gözünüzü kapatıp buji bobin değişimi ile sorunun çözümüne gitmekten başka seçeneğiniz yok gibi.
1.3 otomatik getz hem gzda hemde benzinde rampada vites 2 de hızım 40 gibi gaza ne kadar basarsam basayım ne hız nede devir yükselmiyor düzde sorun yok
Bazen bakıyorum çok basit bir soruya yüzlerce cevap verilir. Bazen de kimse okumaz. Benim yazdıklarımdan kaynaklanıyor herhalde .. Hayırlı bayramlar
1.3 otomatik getz boşta uzun süre rölantide bekleyince fan açmaya yakın rölantide dalgalanma oluyor boşta gaz verdiğimde 6500 devirde kesiyor üstüne çıkmıyor