Öncelikle herkese günaydın arkadaşlar. Uzun süredir gözüm Alfa 147 de, aracı çok beğeniyorum ama nevşehirde henüz 1 tane bile yok. yakından bakıp inceleme, sürme şansım olmadı. Araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Burda bir kaç tamirciyle görüştüm, aracın yan sanayi parçası üretilmiyor ve türkiyede olmayan bir parçası lazım olursa araç en az 1 ay italyadan parça gelmesinibekler mağdur olursun ama güzel araba bu riski alıyosan alınır diyorlar. Siz ne diyosunuz?? Düzenleyen : schumi50
Aslında sanayiciler sana olayı özetlemiş.. Eğer Eranı satmadan ikinci araç olarak Alfa'ya alacaksan ve pahalı parçalara verecek kadar çok paran varsa sorun yok... Ama yok ben Erayı satarım yerine alırım ve ekonomik durumum da öyle çok ahım şahım değil diyosan "Başına bela alma" derim... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
alfa romeo resmen hastalık. param olsa bir an bile düşünmem alırım 159u. Benzinmiş yedek parçaymış şu bu hikaye. ibreleri yeter
alın paşa paşa binin yedek parça sorunu olmayan bir araç ! ve sıradan bir 1600 cc ne kadar yakıyorsa alfa'da o kadar yakıyor ...
147 ye ne kadar istediklerine bağlı böyle parça sıkıntısı olabilecek bir modele çok para verilmez fiyatını uyguna getirip alırsanız ve başka seçeneğinizde yoksa neden alınmasın?