Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aldesa sıralı sistem lpg gösterge kitindeki sorun

'LPG Sistemleri' forumunda Sercaba tarafından 5 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. Sercaba

Sercaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Sezgin çelen
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Arkadaşlar arabayı aldığım ilk günlerde izmirden aydına otobanda yolculuk ederken gişelerde kalkış esnasında aracı stop ettirdim(benim hatam) daha sonra çalıştırdım ve 1-2 km sonra lpg göstergesinde hiç bir ışığın yanmadığını farkettim otobanda olduğum için hiç müdahale etmeden aydına vardım çekiş,tekleme v.s hiç bir sorun yoktu.evin önünde kontağı aç-kapa yaparak tekrar denedim normale döndü 2000 devirden sonrada gazageçti.Sabah aldesa yetkili servisine gittim göstergekitinin kablo soketinin oksitlenmiş olabileceğini söylediler ve soketi sprey ve hava ile temizleyerek tamamdır dendi.Dün ise izmirde kalabalık bir caddede arabayı çalıştırdım ve gaza geçmediğini farkettim kendim manuel olarak düğmeye bastım benzin ışığı sönüyor gaza geçmiyor düğmeyi bırakıncada tekrar benzine geçiyor.yine trafik yoğun olduğu için evin önüne kadar benzinde geldim.Kontağı kapat-aç yaptım yine normale döndü yine soketmi veya ayar desem sık oluşan bir arıza değil sizce sorun neden kaynaklanıyor?

2. Sercaba

Sercaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Sezgin çelen
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Cevap alamadım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

3. Sercaba

Sercaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Sezgin çelen
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Bu Sorunun gözden kaçtığını düşünerek tekrar gönderiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum

Bu Sayfayı Paylaş