Selam arkadaşlar.Bugün araç içerisideki benzin-gaz geçiş düşmesine uzun süreli basınca ne olur merak ettim ve bastım gaz düğmelerinden ikisi flaşör gibi göz kırptı ve benzine geçti.tekrar bastım bu sefer tek ortadaki yeşik gaz düğmesi yanıp söndü tekrar gaza geçti.Elbette bunların bi anlamı vardır.Bilen arkadaş varmı acaba.Teşekkürler Ön kumanda kitinin fotosu Düzenleyen : sercaba
Çok kullanıcısı olan bir kit değil, teknik detaylarını servisinden öğrenebilirsiniz, tabii biliyorlarsa. Düzenleyen : Serdar
Abi bu kitte fazla bir özellik yok kurcalayıpta birşey çıkacağını sanmıyorum kitin özelliği şu; motor belli bir ısıya geldikten sonra gaza 3yada 4 devire gelene kadar basmanız durumunda lpgye geçiş sağlıyor yada manuel elle geçireceksiniz hepsi bu
1.4 sienamda kullandığım kitim aldesa idi. tek noktadan enjeksiyonlu olduğundan eski sistem lpg takılıyordu. kumanda düğmesi I 0 II şeklinde idi. ilk çalıştırma benzin ile gerçekleşiyordu ve akabinde 3000d/dakikaya ulaşana kadar gaz verince evreye lpg geçiyordu. gaz bittiğinde kendiliğinden benzine geçmez işte ordan I konumuna yada 0 konumuna alıp benzin ile yola devam ediyordum.
Anladım araştırmalarımdada bir sonuç çıkmadı neyse fazla kurcalamaya gelmicek.Şükür sabahları yığılma,çalışmama,vs.vs sorunlarım hiç yok.100 km,deki sarfiyatım ortalama 7,5 Lt.
üstad hangi kit 1,5 gls motorda 7,5 yakıyor yanlısın olmasın heleki kış mevsimindeyiz uzun yol felan mı
1.5 GLS'ler admire'dan hafif, kiloya göre motorda güçlü olduğundan daha az yakıyor. Ortalama verisi gayet iyi. Düzenleyen : Serdar
evet Serdar hocam ortalama 7,5 lt hızı sevmem sakin kullanım ve 90 km civarında 2700 d/d ile kullanırım.Ama tek bir sorunum var.Ona bi çözüm bulamadım.Oda sabahları motor soğukken çiğ benzin yakıyorum.Bu sorun için ne yapacağımı bilemiyorum.