Dün saat 03:30 sıralarında babam işten dönerken arabanın tavan lambasının yandığını görmüş gelmiş bakmış ne bu diye sağ ön camı elleriyle indirmişler.birinin geldiğini görüp kaçmış.Arabaya birşey yapamamış.Mahallede hırsız var yan komşunun da arabasına girmişler. Ruhsatını da alıp diğer mahallenin çöpüne atmışlar. .Arabada alarm var ama sadece kapı açmaya duyarlı.Acaba buna darbe ye karşı bir ilave ile ek yapılabilir mi?yada önerebileceğiniz hassas bir alarm var mı? Teşekkürler..
Sağolun. Cam kırmamış.Babam camı açık bıraktı desem ki zaten kış ayı babam pek camı açmaz.İnincede kontrol eder.Hırsız nasıl indirdiyse asılarakmı nasıl onada inanamadım bildiğin camı sıfır olacak şekilde indirmiş.<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
bi ara ki hala vardır arac içinde sensörler vardı göz gibi içinde biri oldumu alarm çalmaya başlardı buda bir fikir mevcut alarm baglantısı var ise olabilir kanısımdayım
Evet o özellikte olanlar var ama bağlantısı yapılabilir mi<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
Araba hırsızlarına karşı çok enteresan bir tedbir. Biraz iç bunaltıcı ama izleyin. [tube]vmK2n8-mvBM[/tube]
Yüksek ses acaba gerçekten beyin kanamasına sebep olur mu? Enteresan geldi! Aslında video kurgu ama, gerçeklik payı var mı? Merak ettim...
benim aracımdada alarm var ama kaportaya vuruyorum tekere vuruyorum ötmüyor yüksek sesli bi araç geçince , dolu yağıncave kapıyı anahtar ile açınca çalıyor. nasıl bir alarm olduğunu hala çözemedim
arabaya full alarm takarsanız sorununuz çözülür mekan içi algılayıcısı ve darbe sensörü takılırsa araç ötmeye başlar en ufak bir darbede hatta dokunuşda zorlamada
hocam benim erada öyle satın alırken söyledikleri ancak kapılar kaput bagaj açıldığında (kendi anahtarı ilede açsan) cam kırıldığında çalmaya başlıyor birde açıp kaparken ses çıkartmıyor
aslında bu özellik kötü değil. Bazı alarmları görüyorum birisi yanlışlıkla arabanın yanından geçerken değse hemen çalıyor.
adam rahatsız hasta camının önüne park edip 1-2 km ötede kahveye gidiyorlar çocuklar top oynuyor ikide bir top çarpınca başlıyor ötmeye ambulans polis sreni gibi sırayla karısı bağırıp duruyor ama kimseler yok ama bir gün arabanın üstüne top değilde başka birşeyler düşeceğine eminim.....
http://urun.gittigidiyor.com/oto-alarm-sistemi-full-fonksiyon-victor-sustali_W0QQidZZ47202540Bu linkdeki ürün tam fonksiyonlu diyor. Sizce nasıl<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
Türkiye'de ilk defa motor bloke sistemi (Alarm devreye girdiğinde kesinlikle motor çalışmaz) Aracınızıın camlarını açık bıraktığınızda, alarm devreye girdiğinde camları otomatik olarak kapayacaktır. bu özellikler bence çok iyi. alınabilir