iyigeceler arkadaşlar eralardaki alarm sisteminde aracı kilitledikten sonra arka bagaj kapağını anahtarla açtığımızda alarmın devreye girmemesi normalmidir böğlemi ayarlanmıştır acaba bilgisi olan varmı acaba yada dikkatini çeken oldumu saygılar
kimse dikkat etmemiş herhalde yada herkez halinden memnun galiba arabaların eksiklerini yada tartışmak yanlış olmasa gerek
Arkadaşımda era var ama dikkat etmedim bagaj kapağına ama kapılar kitli iken kaputu açınca çalmaya başlıyor alarm.
orjinal alarm lı bütün hyundailer kendi anahtarını tanır ve ötmez bagaj açıkken ordaki ışık düğmesine parmağınızla basın alarmı devreye sokun ve 30 saniye sonra parmağınızı düğmeden çekin öter yani anahtarla açtığınız için ötmüyor ayrıca aracın içine binip tekrar alarmı devreye sokup içten bagajı açarsanız anahtarsız açıldığı için yine öter..
arkadaşımda era var bendede 3 ay önceye kadar elantra vardı şuanda i30 var hepsinde sistem aynı kardeş..
Başka Hyundai leri tam bilmiyorum. Ama benim kullandığım Era'da kumandadan kapılar kilitlendikten sonra, kendi anahtarıyla bagajı açtığımda alarm ötüyor.
normalde ötmemesi gerekiyor dediğim gibi bi arkadaşta era style var diğerinde era select bende elantra vardı onlarda anahtarla açınca ötmüyodu bende ilk başta bu arabanın bagajını açınca niye ötmüyo bas var amfi var diyodum kendi kendime sonra sonra düğmeye parmağımla basıp alarmı devreye soktuğumda anladım anahtarı tanığını..
aynen kumandadan kilitleyip anahtarı takıp açmaya çalışırsanız kapıdan da bagajdan da alarm öter ama anahtarla kilitleyip tekrar anahtarla açmaya çalışırsanız ötmez Düzenleyen : kicker
benim bi kere kapılar kitli kaldı, bagaj açıktı Allahtan arka koltuğu vidalarından söküp girdim içeri
benim araç 2008 era team abs l kumandadan kitlediğm zaman arka bagajı açtığımda ötmüyor yalnız ön kapıları anhtarla açtığımda alarm devreye giriyor benim ilgimi çeken aracı kitledğimde arka bagajı anahtarla açtığımda alarm ötmüyordu forumdaki arakadşın yönlendirmelerini yaptığımda gerçekten bagaj kapısı anahtarı tanıyor alarm devreye girmiyor bu hoşuma gitti
arkadaslar herkese iyi geceler , bendekı 2006 eranın alarmında problem var. araba durup dururken herhangı bır darbe olmadan kapılar aclmadan ötmeye baslıyor. bu arada sonradan takılma alarmlardan degıl. eranın kendı orjınal alarmı var. gece gece herkesı ayaga kaldırıyor. olduk olmadık yerde calıyor. bı sorun var ama ne olabılır? yorumlarınız beklıyorum